👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za Parova piwo poleci. Ciekawa nuta.
A co do tańcowania na teledysku to jakoś tak mi się skojarzyło:
(The Black keys "Lonely boy")
A co do tańcowania na teledysku to jakoś tak mi się skojarzyło:
(The Black keys "Lonely boy")
To połączenie tectonic'a z czymś jeszcze. Ruchy rękami typowo jak pod tectonic, to samo ruchy nóg. Z tym że pod inna muzyke i w całkiem innym ubiorze. Piwko leci, bo fajny efekt : )
jeżeli kogoś interesuje taka muzyka to polecam również Dimaa, Odjbox, Lyre le temps, Caravan Palace, Waldeck

garnitur to chyba od ojca z poczty wzial bo za duzy i przepocony
Teraz część z Was myśli sobie; gdybym tak potrafil to w końcu pewnie bym coś zar🤬ał...
roofik5 napisał/a:
co to za taniec? nazywa się jakoś?
To jest locking, z którego wywodzi się gówno zwane tectonikiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie