Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zenonn 2021-08-16, 22:08
On chyba z przerażenia stracił przytomność, bo go odcięlo zanim buła siadła.
Zgłoś
robsonx79 2021-08-16, 22:36
Walenie sobie konia nad faktem, że jakieś chlory napadły przypadkowych ludzi? Na premierze "Urodzonych morderców" odbierałem ten film jako sci-fi, a stało się to rzeczywistością.
Zgłoś
polakwrocek 2021-08-16, 22:38 1
Srajphonik mam i CIE nagrywam !
Zgłoś
yooshi 2021-08-17, 0:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
papierz_slowianski 2021-08-17, 0:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2021-08-17, 0:58 1
Zgłoś
23456789 2021-08-17, 2:01
I bardzo dobrze, niektórzy zachowują się jakby sami na świecie byli..
Zgłoś
yoyobart 2021-08-17, 9:50
halman, ale chce ci się, muzę do każdego filmiku szukać?szacun mimo pierdół , jakie czasem wrzucasz- krata piwa
Zgłoś
Wlodek1988ns 2021-08-17, 17:06 1
Zgłoś
Mors_Nigra 2021-08-18, 17:59
A dla mnie obydwaj to frajerzy, w łagrze powinni obaj skończyć.
Zgłoś
DGZwiro 2021-08-18, 23:22
Niech mi ktoś wytłumaczy jedno. Nie raz komuś lepę na ryj sprzedałem. Nawet więcej razy taką lepę otrzymałem. Ile razy widziałem porządne okładanie się po ryju to nawet nie policzę. Ale nigdy, ani nawet raz w życiu, nie widziałem żeby kogoś odcięło po jednym strzale. Jest na sali neurolog czy inny log który by wyjaśnił, jakim cudem ziomek tak łatwo spadł? I nie, nie wytłumaczycie mi, że to p🤬deczka, bo widziałem p🤬deczki które po strzale sztachetą nadal stały na nogach (ledwo, ale zawsze).
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem