👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On chyba z przerażenia stracił przytomność, bo go odcięlo zanim buła siadła.
Walenie sobie konia nad faktem, że jakieś chlory napadły przypadkowych ludzi? Na premierze "Urodzonych morderców" odbierałem ten film jako sci-fi, a stało się to rzeczywistością.
I bardzo dobrze, niektórzy zachowują się jakby sami na świecie byli..
halman, ale chce ci się, muzę do każdego filmiku szukać?szacun mimo pierdół , jakie czasem wrzucasz- krata piwa
Niech mi ktoś wytłumaczy jedno. Nie raz komuś lepę na ryj sprzedałem. Nawet więcej razy taką lepę otrzymałem. Ile razy widziałem porządne okładanie się po ryju to nawet nie policzę. Ale nigdy, ani nawet raz w życiu, nie widziałem żeby kogoś odcięło po jednym strzale. Jest na sali neurolog czy inny log który by wyjaśnił, jakim cudem ziomek tak łatwo spadł? I nie, nie wytłumaczycie mi, że to p🤬deczka, bo widziałem p🤬deczki które po strzale sztachetą nadal stały na nogach (ledwo, ale zawsze).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie