👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koniu HH napisał/a:
Ciekawy filmik o boksie zawsze dostanie piwko od każdego faceta który ma jaja na swoim miejscu.
A co to pajacowanie ma wspólnego z boksem?
Hmmm...Roy Jones Jr był lepszy w pajacowaniu w ringu;) Oczywiście pozytywnym pajacowaniu:)
Ci, którzy przyczepiają się do jego bilansu walk nie mają pojęcia o boksie. Polecam zainteresować się, co w tym sporcie oznacza termin "journeyman".

To już wiem na kim wzorowali się twórcy Soul Calibur jak tworzyli ruchy do Voldo.

Illest Mother fucker alive - Jay-Z & Kanye West - Watch the throne
@up: RJJ to, obok Iron Mike'a, mój ulubiony bokser wszechczasów. Szkoda tylko, że tak jak Mike nie potrafił skończyć kariery w odpowiednim momencie...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie