👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magik2501 - najlepszy komentarz na Sadisticu. Beczka piwa dla Ciebie.
w sobotę 16.06 byłem na imprezie, zaparkowałem samochód pod lokalem (dobry hotel*****) około 2330 dzwoni to mnie telefon, "Dobry wieczór policja proszę podejść do auta" (mam wywieszony w oknie bo auto na sprzedaż) Pochodzę, a tam wybite dwie szyby tylna i boczna. Po przegranym meczy kibice musieli odreagować. Takich aut jak moje stało jeszcze kilka. Koszt imprezy 1000zł
Kocham polskich kibiców
Kocham polskich kibiców

TommyTheRipper napisał/a:
Ta, tylko że różnica jest taka, że po wizycie polskich kibiców tramwaj by wyglądał jak Berlin po wizycie Armii Czerwonej. I tym się różnią nasi "kibice" od Irlandczyków.
Skąd wiesz w jakim stanie zostawili go Irlandczycy ? Byłeś tam? sprawdzałeś? Nie wiem dlaczego każdy myśli, że polski kibic wszystko rozwala, a zachodni nie...
A, że jeszcze Cie zapytam... ile razy byłeś na meczu ligowym w Polsce?
Bando haterów, byłem na meczu Irlandia-Włochy w Poznaniu i jechałem takim tramwajem pełnym kibiców. Włochów było wtedy tylko kilka tysięcy więc nie było ich prawie widać na mieście. Tramwajem jechaliśmy specjalnymi liniami(takimi jak ta w filmiku), które prowadziły prosto na stadion. Godzine przed meczem tramwaje te byłe wypełnione 'full' już od pierwszego przystanku przez kibiców - Irlandczyków i Polaków. Przez całą drogę polscy i iralndcy kibice bawili się razem śpiewając irlandzkie i polskie piosenki, kibicując obu drużynom, bujając tramwajem i tworząc naprawde zajebistą atmosfere. Więc prosze panów stereotypowych 'antypolaczków' o sprawdzenie samemu przed zaczęciem narzekań( tak bardzo teraz modnych) na własny naród i 'polaczków'.

@up
Masz całkowitą racje.Mieszkam niedaleko Croke Park Stadium w Dublinie i nie raz widziałem jak po meczach kibice jednej i drugiej drużyny pili razem piwo w pubach śmiejąc się i wspólnie bawiąc.Już widzę taki obraz jak po meczu razem bawią się kibice np Wisły Kraków z Crakowią
Masz całkowitą racje.Mieszkam niedaleko Croke Park Stadium w Dublinie i nie raz widziałem jak po meczach kibice jednej i drugiej drużyny pili razem piwo w pubach śmiejąc się i wspólnie bawiąc.Już widzę taki obraz jak po meczu razem bawią się kibice np Wisły Kraków z Crakowią

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie