👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chlopak ma stajla swojego!! On po prostu wyprzedza nasze czasy dlatego nikt go nie docenie!!
tez zauwazyliscie ze jak stoi na poczatku filmu to ma jakies takie niesymetryczne, nierowne kolana? porazka
To wyglada jak konwulsje po spotkaniu z paralizatorem...
i te portki... 30 do flow...
i te portki... 30 do flow...

ale ten ziomuś ( co do Fristajlo fika) ma wielkie dłonie...
cos nieproporcjonalnie...

cos nieproporcjonalnie...

Widzialem ludzi z turetem ktorzy lepiej sie ruszaja.
Ale daje piwo za extrawagancka uniforme.
Ma potencjal chlopczyn.
Ale daje piwo za extrawagancka uniforme.
Ma potencjal chlopczyn.
piwo za 'naprawianie niewidzialnego samochodu' ; D
i pierwsze 50 sekund
i pierwsze 50 sekund
Tak naprawdę, to cała akcja rozpoczyna się od pierwszej minuty. Jak macha tymi łokciami i tańczy pod kolanami..

Teraz już sobie przypomniałem czemu jestem za aborcją i nie dymam bez ogumienia ...

Mi to się osobiście najbardziej podoba zarzucenie klapkiem w 2 minucie, a potem te kocie ruchy biodrami.. I akurat jak zaczął ściągać portki musiało się skończyć!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie