👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja chciałbym znać nazwe nutki co leci, jak kto może proszę o nią
A co do filmiki to ta pierwsza się znęca nad nim a ta z rudym daje mu pomacać ryjem c🤬ke i to jest nie fer!

mare30ks napisał/a:
jezeli lubisz jak ci panienka majaca w cielsku wiecej kutachow niz amerykanin frytek przystawiala swoja dupe do nosa to mozesz sie z typkami zamiemic
co za zwierzyniec, jak u czarnych
a podobno to woodstok to syf i zezwierzecenie...
Ależ urocze jest to wasze oburzenie na temat łatwych lasek. Ja to je lubię, fajnie się z nimi imprezuje

@up ciekawe czy tak samobys sie odnosil do nich jakbys mial np mlodsza siostre ktora zaczelaby w ten sposob sie bawic i "imprezowac"
czy powiedzialbys jej:brawo siostra, super sie bawisz

mare30ks napisał/a:
@up ciekawe czy tak samobys sie odnosil do nich jakbys mial np mlodsza siostre ktora zaczelaby w ten sposob sie bawic i "imprezowac" czy powiedzialbys jej:brawo siostra, super sie bawisz
Ale to nie są moje siostry więc co mnie to g*wno obchodzi

mare30ks napisał/a:
gorzej jakbys sobie znanazl panienke, ukladal zycie i nagleby sie okazywalo ze pol miasta dziwnie sie na wasz widok usmiecha, pozdrawia laske, ogolnie zna (z kazdej strony).
Stary, jak będziesz przy każdej poznanej lasce tak wybiegał do przodu to nie poszalejesz

Abi.M.Sahim napisał/a:
robią z siebie "ścierę", ale jednak się szanują
moze mi wytlumaczysz jak mozna robic z siebie sciere i sie jednoczesnie szanowac?

Mam na myśli laski, które sprawiają wrażenie jakby dawały każdemu (wyzywające ciuchy i zachowanie - do tego stopnia, że nie znając jej bliżej wziąłbyś taką za zwykłą dupodajkę), ale u których to niby "szmacenie się" kończy się na tym tylko wrażeniu... Taki styl życia geniuszu.

nieno zajebisty styl zycia, jakie to modne wsrod obecnej mlodziezy, takie trendy, grac twarda suke, taki hedonizm na 99%
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie