Jak to odkręcić...?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
I dzwoni do męża po zatankowaniu do pełna:
Kotku pierwszy raz tankowałam i nie wiedziałam co wlać, wiec wlałam wszystkiego po trochę.
Kotku pierwszy raz tankowałam i nie wiedziałam co wlać, wiec wlałam wszystkiego po trochę.
"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
Jak dla mnie to nie są one ani "tępe" ani "niedouczone". Sam czasami się łapałem, że już wyciągałem do benzyniaka pistolet z napisam ON, ale na szczęście się cofnołem. Jak wedłu mnie są w tym momencie urocze w swojej niewiedzy w tankowaniu i bardzo dobrze że dzwoni do chłopaka/narzeczonego/męża, bo jakby zatankowała nie to co trzeba (olej do benzyny, bo benzynę do diesla to pal pies) to wtedy bym się mógł wpienić. A było na temat telefonów na stacjach benzynwych, i nie stwarzają one żadnego zagrożenia. Zagrożeniem mogą być naelektryzowane swetry i dresiki poliestrowe z których niefartem może się wydostać iskra.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie