Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
konto usunięte 2012-12-21, 0:47 11
I dzwoni do męża po zatankowaniu do pełna:
Kotku pierwszy raz tankowałam i nie wiedziałam co wlać, wiec wlałam wszystkiego po trochę.
Zgłoś
pyzraf 2012-12-21, 0:54 9
"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
Zgłoś
janstar 2012-12-21, 1:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
squorpion 2012-12-21, 1:18
ja bym jej nie dał nawet schabowego usmażyć
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 1:25 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 1:36 5
Zgłoś
msbk 2012-12-21, 1:53
glupie c🤬y, heh...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 2:08 11
Zgłoś
klint0n 2012-12-21, 2:09 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 2:10 3
Zgłoś
furion 2012-12-21, 2:14
Jak dla mnie to nie są one ani "tępe" ani "niedouczone". Sam czasami się łapałem, że już wyciągałem do benzyniaka pistolet z napisam ON, ale na szczęście się cofnołem. Jak wedłu mnie są w tym momencie urocze w swojej niewiedzy w tankowaniu i bardzo dobrze że dzwoni do chłopaka/narzeczonego/męża, bo jakby zatankowała nie to co trzeba (olej do benzyny, bo benzynę do diesla to pal pies) to wtedy bym się mógł wpienić. A było na temat telefonów na stacjach benzynwych, i nie stwarzają one żadnego zagrożenia. Zagrożeniem mogą być naelektryzowane swetry i dresiki poliestrowe z których niefartem może się wydostać iskra.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 2:19
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-21, 3:02
Zgłoś
Baqunia 2012-12-21, 3:47
Pierwszy raz widzę temat na sadolu nienadający sie na główną.
Zgłoś
szalonyziomm 2012-12-21, 6:55 3
on Ci odda to 50 zł prosto do japy, tępy szlauchu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem