Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Tankowanie w Japonii
Robster • 2011-07-23, 20:48
Masa tutaj głupkowatych reklam z Japonii, czas na coś z życia wzięte. Jak widać koleś zajeżdża na małą stację benzynową i się zaczyna dziać...

Jeden z powodów dlaczego po katakliźmie ludzie nie zabijają się nawzajem, nie walczą o jedzenie i nie kradną TV z supermarketów. Do pewnej kultury trzeba zwyczajnie społecznie dorosnąć.
Zgłoś
plugnplay 2011-07-24, 1:08
Tam kazdy znajdzie jakas prace, sa nawet ludzie ktorzy wcisna za ciebie guzik do zawolania windy.
Zgłoś
Verano 2011-07-24, 3:41
Dlatego w Japoni jest tak małe bezrobocie, bo nawet na głupiej stacji jest 3 ludzi co mają swoją robotę do wykonania. I może kasa mała, ale zawsze jest...u nas...pfff nikt sie za taką fuchę nie weźmie - Pomijając język (jest cholernie trudny) to kraj jest spoko
Zgłoś
Keepo 2011-07-24, 8:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Tasior 2011-07-24, 8:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Robster 2011-07-24, 9:22 19
Zgłoś
HackerAGD 2011-07-24, 11:00 2
W Polsce też "wyczyszczą" ci samochód tak ładnie że nawet go nie poznasz...
Zgłoś
wojtass 2011-07-24, 12:09
Zgłoś
Robster 2011-07-24, 12:43 9
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-24, 12:44 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-24, 14:58
Robster napisał/a:

Boli Cię, że ktoś ma jakiś pogląd na świat, lub jest w stanie przeczytać tekst dłuższy niż 4-5 zdań i inteligentnie na niego odpowiedzieć lub wyciągnąć wnioski, to trudno.

|

I kogo co boli?
Trzeba też nauczyć się, szanować innych poglądy i nie wciskać tylko swoich 'mądrości'.
A co post spinasz się i dla Ciebie pstryczek w nos i ogarnij dupsko!

Chyba, że już tak masz z natury -
Zgłoś
wojtass 2011-07-24, 16:46
@Robster

faktycznie twój światopogląd wzięty z demotywatorów przyprawia mnie o nocne spazmy.

nie chodzi już o samą ilość naprodukowanych literek w twoim 'poglądzie na świat' ale o mdłą treści z której aż bije miłość do japoni zapoczątkowana pokemonami i dragon ballem. Taka prawda jap freaku. Naoglądałeś się japońskich bajek a teraz myślisz że każdy tam strzela ogniem z dupy, jest honorowy i umyje ci samochód za darmo

@Dżoker - nie licz na żaden wywód, nawet na ciebie nie splune
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-24, 17:18
jaranie się dyskusjami na internetowym forum to pedalstwo :F
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-24, 19:29 1
Polska to nadal dziki kraj. Wczoraj w nocy mijała mnie bmw i mi piwo przez okno pokazywali. Jaki zaciesz -.-'
Zgłoś
Azazel91 2011-07-24, 20:36
@Abdulan

Czyli według Ciebie kelnerzy też są zbędni bo wolałbyś sam zabrać swoje jedzenie do stołu. Kucharze też bo sam sobie ugotujesz i będziesz miał pewność za co płacisz. Ci na zmywaku też zbędni choć wątpię abyś posprzątał po sobie.
Sam jesteś z dziczy i to ostrej skoro z Twojego toku myślenia można wywnioskować że żyjesz w buszu i wszystko zdobywasz samodzielnie. Poza tym Twoja wiedza o historii jest tak śmieszna że nawet nie chce mi się o tym pisać. Ale jak kultura i pomoc to dla Ciebie poniżenie to zdychaj.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-25, 0:36
@wojtass, możesz na mnie nawet nie splunąć, ale ja za to na ciebie sram. I sikam ciepłym moczem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem