👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jad Kiełbasiany napisał/a:
Próbujesz zaistnieć jako mistrz ciętego języka i krytyki ? Biednyś człeniu, biednyś... Swe zabawy z żabami i inne fetysze zachowaj dla siebie. Łorsoł... i wszystko jasne.![]()
tak więc cie rozczaruję:
nie próbuję zaistnieć... ble ble...
próbuję ci powiedzieć, że jesteś idiotą
postaraj się czytać ze zrozumieniem

daj znać jak poszerzysz skila

rzepich napisał/a:
tak więc cie rozczaruję:
nie próbuję zaistnieć... ble ble...
próbuję ci powiedzieć, że jesteś idiotą
postaraj się czytać ze zrozumieniem(drugi wers od góry, pierwsze słowo)
daj znać jak poszerzysz skila![]()
idiotą jesteś ty, jeśli bronisz bronka. jeszcze większym, jeśli na niego głosowałeś.

Nie broniąc gajowego to brak wykształcenia miał Wałęsa i Kwaśniewski a wpadki zdarzają się prezydentom i politykom na całym świecie.
podpis użytkownika

Kwaśniewski miał także karierę w rządzie PZPR (nie uwierzycie, dowiedziałem się tego na lekcji historii, albo wosu. nie jako część programu, ale ciekawostka). No ale ktoś go wybrał. Chodzi właśnie o to, co wymienił zły po wykształceniu. Przyznam, że przytrafiały się im pomysły podanie nogi na pożegnanie, 'choroby tropikalne', czasem 'nie chcieli, lecz musieli'. Mieli za to jakieś cele i charyzmę. Bronek sprawia wrażenie jedynie wielkiego głupiego misia, marionetki jak Miedwiediew.

angel napisał/a:
![]()
Nie broniąc gajowego to brak wykształcenia miał Wałęsa i Kwaśniewski a wpadki zdarzają się prezydentom i politykom na całym świecie.
W rzeczy samej, TW Bolek - tuman po zawodówce, donosił na własnych przyjaciół, cham nieokrzesany prostak, swoją karierę polityczną zaczynał już w młodości, oddając urynę do miejcowej chrzcielnicy. Kwachu - cwaniaczek lewicy, przekręciarz, ojszczypłot i zachlejmorda. Komor przy nich to i tak odrębna liga debilizmu

Co do Kaczora, był jaki był, przynajmniej był wykształcony, a tak pluliście zwierzęta...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie