👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parkometr napisał/a:
W Polsce naroiło się już lewackiego gówna (nie mylić z lewicowymi poglądami), które rządzi opinią publiczną.
Jeśli uważasz, że istnieją 2 płcie - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że istnieją różnice między kobietą, a mężczyzną - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że otyłość jest zła - jesteś faszystą
Jeśli uważasz, że ... - jesteś faszystą, bo ty masz k***a myśleć jak Ci każe jakaś lewacka organizacja.
I niestety, ale u nas taki plakat by nie przeszedł (btw nie mam nic do Ukraińców. Hasło "Imigranci" na potrzeby polityki oznacza tłumy nierobów)
Walka komunizmu z prawdą absolutną nie jest niczym nowym, Gramsci zapronował rozwiązanie bardziej subtelne od strzału w łeb, polegające na podsunięcie tradycyjnym kategoriom kulturowym rewolucyjnej treści. Tak się składa, że tradycyjna kultura łacińska opiera się na konecpecji prawdy absolutnej, czyli zaprzeczeniu tego co nam serwuja obecnie medialne i rozrywkowe szabas goje na sznurkach Sorosów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie