Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Maruska - mieszkanka Czech, zdecydowała się na zrobienie sobie tatuażu na czole w zamian za 100 000 koron czeskich (ok. 16650 złotych). Czy warto? Nie wiem ale szybkość w jaką podjęła decyzję mnie zaskoczyła...

Za całą akcję odpowiada portal free1.cz - mieli już kiedyś podobną akcję - ogolili wtedy kobiecie głowę za niższą sumę.

Zgłoś
ProVVe 2018-11-06, 22:03 1
brzydkie k🤬iszcze to jej tylko na dobry wyszlo... Teraz nawet po pijaku nikt jej nie wyjebie omyłkowo

A moadrali u gory, że zrobiła biznes życia zapraszam dziabać sobie czoło i usunac hahah

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
s................s 2018-11-06, 22:13 2
Cena laserowego usunięcia tatuażu to na nasze jakieś 300 zł, więc mimo wszystko myślę że niezły interes ubiła.
Zgłoś
bialymudzyn 2018-11-06, 23:45 5
proWe
ja bym r🤬al na trzeźwo

podpis użytkownika

i tak bym...
Zgłoś
lm65 2018-11-06, 23:55 1
Pewnie została użyta farba, która zniknie po jakimś czasie.
Zgłoś
siwybis 2018-11-07, 0:05 1
Bydrys, ja się dołożę do równego tysiaka dla debila tylko warunek że kręcimy i wrzucamy tutaj
Zgłoś
Cryo 2018-11-07, 0:11 3
siwybis napisał/a:

Bydrys, ja się dołożę do równego tysiaka dla debila tylko warunek że kręcimy i wrzucamy tutaj

Za tysiaka to możecie markerem k🤬sa narysować. Dawać 40 tysięcy i jestem chętny
Zgłoś
Liton 2018-11-07, 0:22
Aż z ciekawości zerknąłem ile kosztowałoby usunięcie tego gówna - koło 2500 zł.

Czy warto zj🤬 sobie czoło dla 13 tys zł? Są tacy, którzy robią to gratis..
Zgłoś
Noside 2018-11-07, 0:57
Pierwsze z takim odpałem było Goldenpalace, bodajże to jest jakaś nora hazardowa (czy tam była), dziesiątki lat temu odwalała ten sam numer za taką kwotę, tylko w dolarach USiA. Tatuaż na czoło i zmiana nazwiska. Niech mi ktoś tylko powie, jaki oni mają target z takimi akcjami???

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
s................s 2018-11-07, 1:04 8
AyCaramba napisał/a:

Poza tym wy sobie śmieszkujecie z jakiejś czeszki a ja tylko przypominam że gdzieś tam w Polsce jest Karol który dalej ma pociętą mordę

Obrazek

He he he, już nie w Polsce, a w Niemczech. Zabawna sprawa, robiłem parę lat temu z tą legendą w jednym zakładzie na jakichś magazynach, chociaż nie wiem czy jest się czym chwalić.
Skończ studia, mówili, będziesz pracować ze znanymi ludźmi, mówili.
Zgłoś
p................a 2018-11-07, 1:30 7
P🤬lony bezmógi szlauf. Przez takie k🤬y Europa umiera. Dają murzynom, arabom, dają się m. in. tak skundlić jak na filmiku. A niestety takich jest wiele.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-11-07, 1:45 3
@pianista ojojoj, biednemu białaskowibalaskowi dziewczyna wyjechała na wymianę studencką i ma teraz uraz hahahahahha!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
marmar 2018-11-07, 6:23 1
No i co? No i dobrze!

Chodzisz codziennie chodnikami, różni ludzie dookoła, nikogo nie znasz, a może między nimi jest jakiś debil? No. A teraz widzisz go z daleka.
Zgłoś
Sonal 2018-11-07, 9:33 1
Cryo napisał/a:

Za tysiaka to możecie markerem k🤬sa narysować. Dawać 40 tysięcy i jestem chętny

Uuuuu na sadolu widzę niezła patola siedzi.... 40 tys. to jest dla Ciebie jakaś nieosiągalna kwota, że zgodziłbyś się na to?

Toż to raptem max. 2-3 miesięczny zarobek normalnie zarabiającego mężczyzny-przedsiębiorcy.

To za ile Ty się szmacisz codziennie po 8 godzin 6 dni w tygodniu, że Cię 40 tys. podnieca?
Zgłoś
Wiewór 2018-11-07, 9:42 5
Nie da się usunąć tatuażu bez śladu. Będzie miała blizny do końca życia.

Jakby zrobiła laskę za pieniądze albo dała się wyr🤬ać to bym nazwał taką transakcję uczciwie zapracowanymi pieniędzmi.
Ale okaleczanie się za kasę? Ona musi być upośledzona.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-11-07, 10:55
zdejmie folię, będzie drapała strupy i 90% farby wypłynie samo , a może to sympatyczny atrament

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie