Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:53
darek1234 2025-12-14, 21:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2025-12-14, 21:57 2
Nie oceniajcie go tak surowo może to dziecko byłego partnera żony
Zgłoś
Budrys2000 2025-12-14, 22:07 3
ajka napisał/a:

Ja prdlę... jakie zero. Oby zdechł w okopach.

Nie przesadzaj.To jeszcze dziecko
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-12-14, 22:23
Nie wiem czy to przez przyspieszone vidio... a może naprawdę... ale dzieciak wygląda jakby robił uniki przed ciosami starego... już wyćwiczony.
Zgłoś
ritu4l 2025-12-14, 22:34 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gixi 2025-12-14, 23:04 8
Kroki71 napisał/a:

Kiedyś prowadziłem sklep z piwem w Krakowie. Przyszedł z samego rana około 8,00 klient z synem bo mieli jechać na działkę a że do busa jeszcze trochę czasu było to klient (stały zresztą) kupił sobie browara. Okocim mocne w czarnej puszcze. Zanim je wypił pod sklepem do dołączyło jeszcze kilku kompanów i tak od browara do browara, zleciało do godziny 14,00. Syn klienta miał jakieś 12-13 lat tak na oko i w pewnym momencie mówi do ojca. " tato, kupiłbyś mi colę bo mi się pić chce" A ojciec na to wydziera się na niego " trzeba było herbatę w domu pić" i małolat musiał obejść się smakiem. Na działkę oczywiście nie pojechali. ...

Jako kasjerka w sklepie ogólnym miałam wątpliwą przyjemność obsługiwać pewną parę mającą 4 dzieciaków. Było widać od razu kiedy kasa wpływa. Przychodzili zrobić zakupy, tzn. tatry w butelkach szklanych na skrzynki, plus dla niepoznaki jakieś "normalne" zakupy. Chleb, szynka, gilzy itp. Najstarszy kilkunastoletni chłopak dźwigał te skrzynki, troje pozostałych dzieciaków cokolwiek chciała - nie ma pieniędzy. Np. w sklepie były tez zabawki i jak jedna z dziewczynek poprosiła - "pani odłoży". Odkładałam a potem za tym, jak kazał właściciel sklepu odstawiałam na półkę, bo oni absolutnie nigdy nic tym dzieciakom nie kupowali. W zasadzie przychodzili codziennie po tatry a najstarszy jak udało mu się coś gdzieś dorobić to kupował sobie i rodzeństwu. Ale takie wyjścia po skrzynki, reklamówki z tytoniem robili dwa razy w miesiącu i jechali do chaty taksówką. Raz wpływało 500+, drugi raz zapomoga z mopsu. Rzecz jasna mieliśmy większych alkoholików wśród klientów, denaturystów też, ale oni jednak robili krzywdę tylko sobie...
Zgłoś
Qcaracha 2025-12-14, 23:42
Pogonił jak cygana na żebrach.
Zgłoś
Johnrambo1993 Wczoraj 4:35
Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 7:46
Może to jego żona? Znowu mu truła, że piwo kupuje,.a oni po chleb przyszli
Zgłoś
Driver19cm Wczoraj 10:13 1
Hexlord napisał/a:

Daj mi panie boze okazje byc swiadkiem takiej sytuacji please

Zesrałbyś się na rzadko i tyle
Zgłoś
Banan1494 Wczoraj 10:13 1
Kroki71 napisał/a:

Kiedyś prowadziłem sklep z piwem w Krakowie. Przyszedł z samego rana około 8,00 klient z synem bo mieli jechać na działkę a że do busa jeszcze trochę czasu było to klient (stały zresztą) kupił sobie browara. Okocim mocne w czarnej puszcze. Zanim je wypił pod sklepem do dołączyło jeszcze kilku kompanów i tak od browara do browara, zleciało do godziny 14,00. Syn klienta miał jakieś 12-13 lat tak na oko i w pewnym momencie mówi do ojca. " tato, kupiłbyś mi colę bo mi się pić chce" A ojciec na to wydziera się na niego " trzeba było herbatę w domu pić" i małolat musiał obejść się smakiem. Na działkę oczywiście nie pojechali. ...

Po takiej akcji to bym dzieciakowi dał te cole za darmo xd
Zgłoś
Hexlord Wczoraj 10:21
Driver19cm napisał/a:

Zesrałbyś się na rzadko i tyle

Wiedzialem, ze jakas uposledzona osoba tak napisze. Punkt dla mnie.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 15:47
Hexlord napisał/a:

Wiedzialem, ze jakas uposledzona osoba tak napisze. Punkt dla mnie.

Driver19cm ma rację: już widzę jak orka w Mordorze byś atakował. Zaraz byś był w obozie koncentracyjnym (choć nie tak to się obecnie nazywa) jako "polski najemnik".
Zgłoś
marcinek310 Wczoraj 17:56
Najważniejsze że tatuś kupił sobie piwko na wieczór. Kto wie, może z 500+ wpadnie jakiś mefedron?
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 23:22
Alkusy to największa patola ever.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem