@imgstage ee tam nolve to dopiero jakby mu cycki rosły, teraz propa może jeszcze smiało

podpis użytkownika

@będę go zjadł. masz 100% racje , też nie dopuszcze do tego żeby mój syn w przyszłości bawił sie przed kompem
co jak co ale wole mieć syna. On po pijaku co najwyżej rozjebie miasto a córka przyniesie 9 miesięczną niespodziankę.
Jak to mówi mój kolega: Jak masz syna pilnujesz domu, jak córkę - osiedla.
podpis użytkownika
Ke?
Trąbkarz napisał/a:
Jak to mówi mój kolega: Jak masz syna pilnujesz domu, jak córkę - osiedla.
Jak to mówią wszyscy inni: "Jak masz syna to pilnujesz jednego rozporka, jak masz córkę, wszystkich."
Gdy masz syna to pilnujesz wsi przed synem, gdy masz córkę to pilnujesz córkę przed wsią
piękny przekaz ziomuś. piwko poleciało
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

bohdan_lazuka napisał/a:
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...
sądząc po twoim wieku to pewnie masz już prawnuki i trzymaj się z dala od jajników mojej córki,a sukę to masz w kuchni,niedojebku

bohdan_lazuka napisał/a:
@ jakjawasnienawidze jak dojdzie do wieku dojrzewania i uruchomią się jej jajniki to nie opanujesz suki...
Milcz buraku i wyjdź.

Ta tylko z drugiej strony uśmiechniesz się do dziecka bo coś śmiesznego zrobi w miejscu publicznym, lub lekko niechcący szturchniesz dzieciaka np. w sklepie jak jest ścisk to zazwyczaj taki tatuś już do Ciebie łapy wyciąga bo jego mały mózg pod wysokim łysym czołem ubzdura sobie coś w stylu, że dziecko chcesz mu zap🤬lić czy jak