👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobre to, bo dzisiejsza muzyka nie jest muzyką
Ale powiem, że nie wiem co to za babka i nie znam tego utworu
A to dlatego, że nie oglądam srelewizji i nie słucham radia - sam wybieram to, co ma trafiać do mojej głowy

Ale powiem, że nie wiem co to za babka i nie znam tego utworu

A to dlatego, że nie oglądam srelewizji i nie słucham radia - sam wybieram to, co ma trafiać do mojej głowy

Cytat:
Cytat:Kirk napisał/a:
Obie wersje ch*jowe .
Czekamy na Twoją
Jak ktoś mądry na sadisticu napisał: Czy trzeba być piekarzem żeby wiedzieć, że chleb jest niedobry?

To jest tak suche jak ten papier, którym sra podajnik. Koza lepsza.

fafal00 napisał/a:
owcy nic nie przebije...
haha lyknales przynete
to nie owca tylko koza

Ant1984 napisał/a:
Dobre to, bo dzisiejsza muzyka nie jest muzyką
![]()
Ale powiem, że nie wiem co to za babka i nie znam tego utworu![]()
A to dlatego, że nie oglądam srelewizji i nie słucham radia - sam wybieram to, co ma trafiać do mojej głowy![]()
Czyli kontakt ze światem masz tylko przez internet? Ciekawe gdzie szukasz muzyki dla siebie? Na "laście", jutubie czy na fejsie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie