👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smh napisał/a:
blizej temu do techno niz do metalu czy rapu
zreszta Synsa ma racje...![]()
A tobie bliżej do australopiteka niż do Homo sapiens sapiens.
Skoro się nie znasz to po co prawisz takie bzdury? Jakie techno ? Gdzie ty masz tam techno? Do muzyki elektronicznej rozumiem ale do techno... Techno to laski w bikini śpiewające o własnej dupie, crazy frogi czy inne chomiko podobne gówna wykonywane we fruti Loop-ie.
To jest French house!!

Smh napisał/a:
no wlasnie... chlopie, no wlasnie... doedukuj sie troszke![]()
Naucz się rozpoczynać zdania z dużej litery i używać znaków interpunkcyjnych, wtedy możesz mnie pouczać.

Poli666 napisał/a:
Naucz się rozpoczynać zdania z dużej litery i używać znaków interpunkcyjnych, wtedy możesz mnie pouczać.
na szczescie nie Ty mowisz mi co moge, a co nie... wiec sie wyluzuj chlopcze
Linekk napisał/a:
Przestańcie się wykłócać.
jak zwykle temat o techno to cisnienie skacze

A i jeszcze jedno.
:]
Cytat:
Tagi: tehcno :: mieszko :: fristajlo

Poli666 napisał/a:
A i jeszcze jedno.
za to wypije

techmk2 napisał/a:
a potem wyklocac
Jedynie poza tym forum(wnioskuję że chciałeś napisać wykłócać, ale okazało się to ponad Twoje możliwości).

niestety w tym przypadku nie mam mozliwosci pisania polskich liter ...z przyczyn technicznych wiec z gory wybaczcie

Całe techno i elektronika od tego pochodząca (i hip hop, jak już ktoś ten temat poruszył) to jedno wielkie gówno.
Przykro mi, ale tyle mam w tej sprawie do powiedzenia.
Przykro mi, ale tyle mam w tej sprawie do powiedzenia.

No to naprawde niewiele masz do powiedzenia... a co za tym idzie, pewnie nie wiele wiesz o histryji muzyki współczesnej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie