👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan Władek jest ode mnie z miasta,Prudnik rządzi
.Często mijam go na ulicy,dziadkowi się poprostu nudzi.Z tego co wiem to przed zakupem komputera skręcał filmy na.....magnetowidzie...i starej kamerze analogowej.No cóż,ambicje straszne(jest przekonany,że tylko ludzie z Prudnika go nienawidzą,a inni odbierają go jako gwiazdę),talentu niestety za grosz,lepiej nie ustawiaj tego na dzwonek w komórce-to strasznie wciaga a potem łeb od tego boli

Jak można zrobić coś takiego z Maanamem, to mi się w głowie nie mieści. Niech się za Stachurskyego weźmie, ten sam poziom.

Kolejny tard zdobywający popularność w necie przez sam fakt posiadania IQ na poziomie trampka. Fuck yeah.

yyyy... Modern Art ??
hmm ale przyznam , że swój cel osiągnął ... został gwiazdą
hmm ale przyznam , że swój cel osiągnął ... został gwiazdą

Kiedy zamknie oczy... i oby jak najszybciej i na wieki wieków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie