Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Tęcza sylwestrowa
konto usunięte • 2013-11-13, 16:44
Spiker w radiu:
- Pani Gronkiewicz-Waltz orzekła, że odbudują tęczę tyle razy, ile będzie trzeba. "Narodowcy" zrozumieli, i dziękują za zaproszenie na sylwestra

Usłyszane w jakimś radiu, w robocie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donald207 2013-11-13, 23:00
Cytat:

w robocie.

Nie szpanuj.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:02 3
panowie. racja, tęcza stała się symbolem pedalstwa, ale tęcza przygotowana przez julitę wójcik NIE MIAŁA na celu propagowania LGBT.
też jestem przeciwko lewactwu, ale zainteresujcie się trochę co sama artystka miała do przekazania w tym projekcie. mniej ignorancji, serio.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-11-13, 23:03 9
Ten jest następny:
Zgłoś
Gonczor 2013-11-13, 23:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sidian 2013-11-13, 23:06 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:08 3
Mnie wisi ta tęcza, ale co to znaczy, że się większości nie podoba? Jak podpalę kościół to też będzie symbol, że się to większości nie podoba i nikt go nie odbuduje?
Zgłoś
Gonczor 2013-11-13, 23:11
@UP
Dokładnie, dopóki jest budowana za pieniądze "wszystkich", to "wszyscy" powinni decydować o tym, czy tego chcą, czy nie. To nie jest teren prywatny, tylko przestrzeń publiczna.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-11-13, 23:12 6
Gonczor napisał/a:

Stary, pomyśl inaczej-dlaczego tęczę odnowiono tuż przed marszem, skoro wiadomym było, że spłonie znowu? Przecież nie dlatego, że komuś tak zależy na promowaniu "górnolotnych idei". Kto musi zarządzić odbudową tego, co oznacza przepływ $$$ od jednego stołka do drugiego a jak wiadomo, kasa lubi się gubić w niezbyt szczelnych palcach urzędników. Pewnie nikt o tym nie powie, ale jakaś lafirynda za biurkiem przyzna sobie premie za to, że tak dzielnie walczy z "mową nienawiści" czy jak się to teraz nazywa. Ot-tajemnica biurokracji.

Znalazłem w końcu
Zgłoś
karol_w 2013-11-13, 23:12
Może, jednak wyjść na przeciw i ustawowo, co jakąś okazję, święto, lub co miesiąc oficjalnie palić tęczę i ją odbudowywać?
Zgłoś
Tamq 2013-11-13, 23:23
Słyszałem, że "artystka", która była autorką tej "sztuki" jest również właścicielką firmy produkującej sztuczne kwiaty, które zamawia urząd miasta Warszawy na budowę ww. tęczy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:31 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:34
@up
Chcecie budować tęcze to budujcie, ale nie oszpecajcie miasta innym!
Zgłoś
sidian 2013-11-13, 23:41 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-13, 23:43 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem