Nie ma fajerwerków, wypadku ani wybuchów. Ta piosenka przyszła mi w ramach refleksji na temat związków partnerskich, którymi atakują mnie media od paru dni.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-28, 15:26
piwo za obraze tych zwyrodnialców
konto usunięte
2013-01-28, 15:35
@gordonviet
Niech sobie wezmą ślub cywilny i po sprawie.
konto usunięte
2013-01-28, 15:40
Czytałem gdzieś kiedys, że pedalstwo jest uleczalne. Nie jestem pewien czy to prawda, ale to bardzo prawdopodobne biorac pod uwagę to, że odbiega to od natury. Jak już tak walczą o równość i dają im się rżnąć gorsząc w ten sposób zdrowych ludzi, ba nawet pozwalając im adoptować dzieci, to może od razu pozwólmy arabom brać śluby z kozami a pedofilom pozwolić rżnąć małe dziewczynki bo przecież to jest ich potrzeba, taka jest ich orientacja a nie żadne zboczenie, przecież nie wolno nikogo dyskryminować. Polecam zapoznać się z prawdziwym znaczeniem słowa tolerancja.
konto usunięte
2013-01-28, 18:58
konto usunięte
2013-01-28, 19:41
konto usunięte
2013-01-28, 20:05
Najciekawsze jest to, że homoseksualizm, jak każde zboczenie seksualne (pedofilia, zoofilia, nekrofilia) da się, może nie uleczyć, ale "wyciszyć". Owszem, osoba taka jest skrzywdzona na całe życie i do końca życia będzie odczuwac, mniejszy lub większy, pociąg do przedstawicieli własnej płci ale może być szczęśliwa w heteroseksulanym związku, może się realizować jako rodzic i partner, wystarczy tylko odrobina chęci do podjęcia terapii. Niestety, psychologia dorosłych poszła w śmiesznym kierunku w którym to pedofilia jest chorobą, zoofilia jest chorobą, nekrofilia jest chorobą a homoseksualizm chorobą nie jest i nie podlega leczeniu, choć podpada pod definicję w całej rozciągłości i przy odrobinie woli (leczenie jest znacznie prostsze niż w przypadku innych chorób o podłożu seksulanym, gdyż nie wiąże się z osobowością psychopatyczną jaka musi mieć np. pedofil by skrzywdzić dziecko czy głębokie zaburzenia osobowości by odczuwać pociąg do trupów) da się osiągnąc wspaniałe rezultaty.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę."
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
konto usunięte
2013-01-28, 22:22
Up porównanie homoseksualizmu do grypy to szczyt głupoty.
konto usunięte
2013-01-28, 22:43
@up up up up up up up w ch**j do góry do każdego: Nie jestem ekspertem i za takiego się nie uważam, jednak pragnąłbym, łaskawi forumowicze, wyrazić swoją opinię. A mianowicie, wydaje mi się, że związki partnerskie nie są do końca dobrą sprawą, szczególnie w sytuacji, kiedy mamy w Polsce, albo zaczynamy mieć (jak już wspomniałem nie jestem ekspertem) tzw. niż demograficzny. Więc brak możliwości związania się w inny sposób niż przez małżeństwo zmusza obywateli do jego zawarcia, jeśli chcą dzielić ze sobą wspólne losy. Domyślam się, że taki związek partnerski można zerwać praktycznie w jeden dzień a małżeństwo? W cholerę roboty, bieganie po jakiś tam prawnikach itp. więc dwa razy się zastanowimy zanim zapragniemy ostatecznie się znienawidzić z naszą drugą połówka i taki związek będzie trwalszy. W skrócie: mamy zakładać rodziny i się rozmnażać jeżeli chcemy żeby jakoś to państwo funkcjonowało, bo wiadomo im więcej obywateli tym więcej kasy z podatków.
PS. I oczywiście gejów i lesbijki można leczyć, są opracowane metody terapii takich osób, tylko kto z nich by się tam zgłosił skoro wszędzie trąbią, że to normalne...gówno a nie normalne, to jest choroba, zboczenie, czy jak to tam nazwać, jeden pies, w każdym razie żadnych praw bym im nie dawał, bo nie daj Boże zarządają kiedyś więcej i to plugastwo się rozpanoszy jak szarańcza jakaś i jeszcze zdeprawują w przyszłości moje dzieci.