konto usunięte
2017-12-01, 21:43
Ludzie ,ale wy ... nie wiem ślepi, czy tępi jesteście! To zasłona dymna! Znowu po cichu będą forsować jakaś szkodliwa ustawę, a motłoch skupi się na prohibicji, aborcji i innych głupich baitach, a PiS rechocze i po cichutku przepycha ustawy pod stołem. To ich stary trik ,który teraz będzie się powtarzał po raz 8, a wy dalej łykacie ściemę jak młode pelikany, ha ha ha .
konto usunięte
2017-12-01, 23:17
aparatura bimbrownicza pójdzie w górę..kupujcie po taniemu na czarna godzinę.
m1t
2017-12-01, 23:26
Jaki to problem dokupić na melinie?
Bardziej przejmowałbym się nową ustawą o POZ dzięki którejlekarz będzie sprawował opiekę nad pacjentem.
Przypominam,że opiekę sprawuję się nad osoba,która nie może samodzielnie o sobie stanowić tak jak np.nad swoim psem.
W bonusie będą obowiązkowe szczepienia na grypę dla dorosłych.Do szczepień kwalifikować ma pielęgniarka.
Aha,ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym.
Miłego wieczoru.
No i dobrze. Najlepiej jakby w ogóle nie było alkoholu. Nic z niego dobrego nie wynika, a nieszczęść co niemiara.
konto usunięte
2017-12-03, 12:30
biala20 napisał/a:
Bowiem służba zdrowia w głównej mierze jest finansowana z akcyzy na alkohol! Ja osobiście bardzo się staram, aby służba zdrowia otrzymywała odpowiednie środki!
Jesteś menelicą i się tym jeszcze chwalisz? I jeszcze po postach które piszesz można stwierdzić że jesteś narodowcem. Sam nie wiem co gorsze. Menel/ćpun czy komuch/narodowiec.