Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-12-01, 21:43 5
Ludzie ,ale wy ... nie wiem ślepi, czy tępi jesteście! To zasłona dymna! Znowu po cichu będą forsować jakaś szkodliwa ustawę, a motłoch skupi się na prohibicji, aborcji i innych głupich baitach, a PiS rechocze i po cichutku przepycha ustawy pod stołem. To ich stary trik ,który teraz będzie się powtarzał po raz 8, a wy dalej łykacie ściemę jak młode pelikany, ha ha ha .
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-01, 22:45 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-01, 23:17 1
aparatura bimbrownicza pójdzie w górę..kupujcie po taniemu na czarna godzinę.
Zgłoś
m1t 2017-12-01, 23:26 2
Jaki to problem dokupić na melinie?

Bardziej przejmowałbym się nową ustawą o POZ dzięki którejlekarz będzie sprawował opiekę nad pacjentem.
Przypominam,że opiekę sprawuję się nad osoba,która nie może samodzielnie o sobie stanowić tak jak np.nad swoim psem.
W bonusie będą obowiązkowe szczepienia na grypę dla dorosłych.Do szczepień kwalifikować ma pielęgniarka.
Aha,ustawa wchodzi w życie z dniem dzisiejszym.

Miłego wieczoru.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-02, 0:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
HalfGod 2017-12-02, 10:09
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-02, 12:55 3
Zgłoś
ellsworth 2017-12-02, 13:35 2
No i dobrze. Najlepiej jakby w ogóle nie było alkoholu. Nic z niego dobrego nie wynika, a nieszczęść co niemiara.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-02, 16:35
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-03, 12:30
biala20 napisał/a:

Bowiem służba zdrowia w głównej mierze jest finansowana z akcyzy na alkohol! Ja osobiście bardzo się staram, aby służba zdrowia otrzymywała odpowiednie środki!

Jesteś menelicą i się tym jeszcze chwalisz? I jeszcze po postach które piszesz można stwierdzić że jesteś narodowcem. Sam nie wiem co gorsze. Menel/ćpun czy komuch/narodowiec.
Zgłoś
apo5 2017-12-04, 9:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-04, 16:04
Zgłoś
Respektuj 2019-07-18, 15:03 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem