Ja się spodziewałem że go sąsiad przedziurawi z jakiejś dubeltówki za zbyt głośne pukanie lub wtargnięcie.
Aż mi się kawał przypomniał:
Facet siedzi w chałupie i nagle słyszy pukanie do drzwi
Idzie, otwiera a tam gość w gajerku zagaja... "Dzień dobry, jestem radnym z PiS-u, czy mogę panu nasrać na wycieraczkę?"
Facet odpowiada: panie, oc🤬jałeś pan?! Won mi stąd, nie zgadzam się i jeszcze zaraz kopa ci, k🤬sie, zap🤬lę!
Gość odszedł, facet wrócił na kanapę, potem spać poszedł i nazajutrz jak wychodził do roboty zobaczył gówno na wycieraczce.
Wk🤬ił się, leci do Urzędu Gminy, znajduje tego radnego i do niego: Panie, k🤬a, mówiłem przecie że się nie zgadzam a mam na wycieraczce nasrane, oc🤬jałeś pan?!
Radny luknął na faceta, nawet dupy nie ruszył i gada: konsultacje społeczne były? Były....
Facet siedzi w chałupie i nagle słyszy pukanie do drzwi
Idzie, otwiera a tam gość w gajerku zagaja... "Dzień dobry, jestem radnym z PiS-u, czy mogę panu nasrać na wycieraczkę?"
Facet odpowiada: panie, oc🤬jałeś pan?! Won mi stąd, nie zgadzam się i jeszcze zaraz kopa ci, k🤬sie, zap🤬lę!
Gość odszedł, facet wrócił na kanapę, potem spać poszedł i nazajutrz jak wychodził do roboty zobaczył gówno na wycieraczce.
Wk🤬ił się, leci do Urzędu Gminy, znajduje tego radnego i do niego: Panie, k🤬a, mówiłem przecie że się nie zgadzam a mam na wycieraczce nasrane, oc🤬jałeś pan?!
Radny luknął na faceta, nawet dupy nie ruszył i gada: konsultacje społeczne były? Były....

smc napisał/a:
Niedoczekanie.
Kapie się dwa razy dziennie, kosmetyków mam więcej, niż moja żona. To kwestia charakteru, jeden lubi młode studentki, a drugi jak mu nogi śmierdzą...
Twoja sprawa kto gra żonę w związku ty czy twój chłopak.
Gwarantuję wam że spora część sadolowych bywalców przez wzgląd na swój tryb życia i dietę będzie szczać i srać pod siebie jeszcze przed emeryturą
każdy myśli że jest niezniszczalny ale nadejdzie czas kiedy będą leciały pierdy z gruzem po kichnięciu i to bardzo szybko
podejżewam że nawet na dniach już któryś nap🤬li w gacie po pijaku

Jak dla mnie to koleś myślał, że dotrzyma, ktoś go wpuści do kibla, ale nie wytrzymał. Nie wygląda aby zrobił to celowo.
Niby człowiek a zachował się jak murzyn.
J🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Pitok napisał/a:
Jak dla mnie to koleś myślał, że dotrzyma, ktoś go wpuści do kibla, ale nie wytrzymał. Nie wygląda aby zrobił to celowo.
Stary to pewnie trochę otępiały. Czuł że jest źle, ale ominął go "niuans" jak bardzo...
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
bercisko napisał/a:
Coś jak w tym starym kawale.
Szczyt chamstwa - Nasrać komuś na wycieraczkę, zapukać i poprosić o papier
szczyt chamstwa to zapytać powodziana jak mu się powodzi