👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No dobra Policjanta obrazisz to na rok możesz pójść siedzieć a jak obywatela spiorą albo obrzucą wulgaryzmami i to zgłosisz to rozchodzi się po kościach takie moje drobne przemyślenia...wcale nie bronię tej typiary bo jak dla mnie to bezczelne zachowanie chamskie i po prostu nie przystoi damie
... zdarzy się wypić każdemu wiadomo...ale niektórzy są jak marionetki nauczeni nienawiści do tego na co ich środowisko w którym żyją ukierunkuje. Może i ona wychowana w pokoleniu JP (jem pomarańcze)...nie podoba mi się jednak to, że on jej mógł nabruździć w papierach za co?! za słowa?! Wolność słowa mamy niby....Coś wzięło w niej górę może chęć pokazania się z dobrej strony kolegom. Gw🤬cicielowi 2 lata a jej rok za słowa sprawiedliwość "istnieje". Głupie to nasze prawo

Ehh... ile razy bym dostał mandat za coś -.- Jazda pod prąd, bez świateł, po chodniku... Zawsze na spokojnie pogadałem z policjantami, niczego się nie wypierałem, nie wymyślałem jakiś dziwnych wymówek tylko po prostu mówiłem prawdę. Jak pod prąd się wryłem to powiedziałem, że do sklepu jadę i pod prąd mam 10m, a tak z 400 bym odjechać musiał a nic nie jechało. Oczywiście mandatu nie dostałem. Raz tylko od tajniaków za spożywanie o 24 koło lasku alkohol gdzie nikt nie chodził tylko oni dwaj -.- Normalnych mundurowych chyba wszystkich znam z mojego miasta i są spoko, zawsze dogadać się idzie tylko na spokojnie trzeba. To też są ludzie... też łamią prawo jak każdy i potrafią zrozumieć. Ale najlepiej być JP 100%, a później udawać że się żałuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie