Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kofe28 2013-03-22, 19:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tomas1985 2013-03-22, 19:50
No dobra Policjanta obrazisz to na rok możesz pójść siedzieć a jak obywatela spiorą albo obrzucą wulgaryzmami i to zgłosisz to rozchodzi się po kościach takie moje drobne przemyślenia...wcale nie bronię tej typiary bo jak dla mnie to bezczelne zachowanie chamskie i po prostu nie przystoi damie ... zdarzy się wypić każdemu wiadomo...ale niektórzy są jak marionetki nauczeni nienawiści do tego na co ich środowisko w którym żyją ukierunkuje. Może i ona wychowana w pokoleniu JP (jem pomarańcze)...nie podoba mi się jednak to, że on jej mógł nabruździć w papierach za co?! za słowa?! Wolność słowa mamy niby....Coś wzięło w niej górę może chęć pokazania się z dobrej strony kolegom. Gw🤬cicielowi 2 lata a jej rok za słowa sprawiedliwość "istnieje". Głupie to nasze prawo
Zgłoś
Kofe28 2013-03-22, 20:25 1
"Gliniarze" odc. 13
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-22, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Black Snake 2013-03-22, 21:08
Ehh... ile razy bym dostał mandat za coś -.- Jazda pod prąd, bez świateł, po chodniku... Zawsze na spokojnie pogadałem z policjantami, niczego się nie wypierałem, nie wymyślałem jakiś dziwnych wymówek tylko po prostu mówiłem prawdę. Jak pod prąd się wryłem to powiedziałem, że do sklepu jadę i pod prąd mam 10m, a tak z 400 bym odjechać musiał a nic nie jechało. Oczywiście mandatu nie dostałem. Raz tylko od tajniaków za spożywanie o 24 koło lasku alkohol gdzie nikt nie chodził tylko oni dwaj -.- Normalnych mundurowych chyba wszystkich znam z mojego miasta i są spoko, zawsze dogadać się idzie tylko na spokojnie trzeba. To też są ludzie... też łamią prawo jak każdy i potrafią zrozumieć. Ale najlepiej być JP 100%, a później udawać że się żałuje.
Zgłoś
Bila 2013-03-22, 23:17
rychu500 2013-03-22, 23:53 1
Ciepła Strefa i wszystko jasne
Zgłoś
MudPie 2013-03-23, 1:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-23, 2:36
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-23, 3:15 2
Zgłoś
MuchozorD 2013-03-23, 9:31 2
Zgłoś
dawid11333 2013-03-23, 12:36
Zgłoś
herbalix 2013-03-24, 11:39
Zgłoś
Tuskobus 2013-03-24, 19:38
a więc to jest te słynne JP...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem