Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:58
Zobaczcie wspaniały teledysk o pajacach którzy prześcigają się w robieniu kawy czy h*j wie co to jest, po to żeby wyrwać fajna dupę. Już pomijam samą muzykę, bo o gustach się nie rozmawia, ale teledysk to dno i kilometr mułu.

Początek to tam h🤬j, poczekajcie na księcia który wbija w 3:15 na swoim rumaku do kawiarni.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 9:00
andreez91, bardzo lubisz kawę?
Zgłoś
ściwanek 2012-10-06, 9:09
Przykro się robi, Gdy normalny facet myśli, że nie ma szans u takiej kobitki, a co się okazuję na końcu, że opuszcza bogacza, bo chce sie żyć w normalnym środowisku społecznym, niz przy boku naćpanego kofeiną mutanta z kasą...
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 9:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RAMZESEK 2012-10-06, 14:08
Jestem barmanem i powiem szczerze,ze poznac caly kunszt robienia kawy to dopiero jest hard, co do teledysku to po prostu bajka...

Znam ludzi ktorzy na robieniu kawy , dobrej kawy... zarabiaja dobre pieniadze....
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 15:15
przeczytałem "Teledysk o Robieniu DO Kawy" ;o
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 15:48
dobry ! mi sie podoba
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-06, 18:01
Zgłoś
John Deere 2012-10-06, 18:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pit@ 2012-10-29, 5:26
Administratora lub Moderatora to w sumie też...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem