Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-08-28, 3:00
muzycznie daje radę. Partia jak partia - każda poza PiSem to mniejsze zło
Zgłoś
owek 2011-08-28, 3:59
Nie ma jak dawanie glosow za "fajny" teledysk z muzyką jak z dożynek. Tekst samej piosenki wyjaśnia juz wszystko szczegolnie to "Trzeba uwierzyć ze ten kraj to raj"

Powinny byc wprowadzone jakies testy przed mozliwoscia oddania glosu w wyborach.

Zgłoś
pureatheist 2011-08-28, 4:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bloodex 2011-08-28, 9:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bonCziki 2011-08-28, 9:13
syn pawlaka do ojca:
-tato co zrobiles dla muzyki?
-wiesz synu, nagrałem swój własny teledysk

a całość ani nie grzeje ani nie ziębi, głosu mojego i tak nie dostaną
Zgłoś
yardi1993 2011-08-28, 9:23
Ta z prostych i długich włosach brunetka fajna
Ta w dredach też
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-28, 9:56
jaki target taka piosenka...
Zgłoś
zonk 2011-08-28, 9:58
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2011-08-28, 10:08
W tym roku mam możliwość zagłosowania, ale chyba tego nie zrobię. Nie dam się zgw🤬cić przez którąkolwiek partię. A co do JKM zagłosowałbym na niego w ostateczności. Całe gimbusonazjum leci na niego bo marihuana, właściwie tylko dlatego. Sądzę, że gdyby wygrał powstałbym większy chaos niż jest. Później mielibyśmy więcej syfu do sprzątania niż jest teraz.
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-28, 10:08
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-28, 10:11 1
I oto autor tego wpisu...

"Waldek z PSL rozp***dala system!!! Nie wiem jak wy, ja na nich zagłosuje- za teledysk, Kozakiewicza, Nastule i Waldka rapera!!!"

...dostarcza nam bardzo dobry argument za zniesieniem demokracji, lub znacznym ograniczeniem prawa wyborczego. Skoro On i Jemu podobny kolektyw głosuje bo jakiś Pan zaśpiewał, zatańczył, powiedział dowcip (a równie dobrze jakaś Pani mogła pokazać cycki) to gratuluje narodowi polskiemu takich ludzi.

"Demokracja jest festiwalem miernoty i przeciętności"

Emil Cioran
Zgłoś
konto usunięte 2011-08-28, 10:32
Zgłoś
Kssardas 2011-08-28, 11:53
heh był Roman teraz jest Waldek Polski RAP:D
Zgłoś
kalwi89 2011-08-28, 11:56
Zgłoś
phrontch 2011-08-28, 12:39
fałszywe i zakłamane *****

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem