Słońce nisko pada,mógł jej wcześniej nie zauważyć..Ale baba..co ona miała we łbie?😡
panar3 napisał/a:
Nawet masz rację: w cywilizowanym kraju kierowca dostałby (słusznie!) karę za jazdę po pijaku, zaś tam w Kacapii zdejmą go za jazdę bez wymaganej prawem ilości alkoholu we krwi.Jak ten kierowca miał 0.1 nawet alko we krwi to i tak ma przej🤬e... durna c🤬a. Może żona tak faceta załatwiła?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
spawarka_inwertorowa napisał/a:
jedynym wyjatkiem jest moja mama, 77 lat, mieszkamy sami razem, dbam o nia i doslownie ja chronie przed jej glupota i stwarzaniem niebezpiecznych dla niej sytuacji, ona generuje ich codziennie! bardzo duzo, czasami sie zastanawiam jak ona wogolle dozyla swojego wieku...
teraz świat jest inny, jak jako dziecko szlajałam się po okolicy sama chyba od 3 roku życia, wieź k🤬a wypuść teraz trzyletnie dziecko, ja swoją córkę prowadziłam do szkoły do końca podstawówki, a ja szłam sama od pierwszej klasy, mało tego wszystkie dzieci chodziły same poza jednym chłopcem, którego prowadziła babcia, ale od był straszna pierdoła... świat się naprawdę zmienił
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Wygląda na to, że kierowca też gada przez telefon, bo trzyma dłoń przy uchu.