Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Apages 2024-12-20, 1:24
Słońce nisko pada,mógł jej wcześniej nie zauważyć..Ale baba..co ona miała we łbie?😡
Zgłoś
majeńka 2024-12-20, 3:05
panar3 napisał/a:

Jak ten kierowca miał 0.1 nawet alko we krwi to i tak ma przej🤬e... durna c🤬a. Może żona tak faceta załatwiła?

Nawet masz rację: w cywilizowanym kraju kierowca dostałby (słusznie!) karę za jazdę po pijaku, zaś tam w Kacapii zdejmą go za jazdę bez wymaganej prawem ilości alkoholu we krwi.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Nome 2024-12-20, 6:57
spawarka_inwertorowa napisał/a:

jedynym wyjatkiem jest moja mama, 77 lat, mieszkamy sami razem, dbam o nia i doslownie ja chronie przed jej glupota i stwarzaniem niebezpiecznych dla niej sytuacji, ona generuje ich codziennie! bardzo duzo, czasami sie zastanawiam jak ona wogolle dozyla swojego wieku...

teraz świat jest inny, jak jako dziecko szlajałam się po okolicy sama chyba od 3 roku życia, wieź k🤬a wypuść teraz trzyletnie dziecko, ja swoją córkę prowadziłam do szkoły do końca podstawówki, a ja szłam sama od pierwszej klasy, mało tego wszystkie dzieci chodziły same poza jednym chłopcem, którego prowadziła babcia, ale od był straszna pierdoła... świat się naprawdę zmienił

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
TheDouchestOfBags 2024-12-20, 12:29
Wygląda na to, że kierowca też gada przez telefon, bo trzyma dłoń przy uchu.
Zgłoś
Folur 2024-12-20, 18:12
ale fikołek, do cyrku z nią!!
Zgłoś
czupakabra33 2024-12-21, 10:38
Piwko dla kierowcy, mogl przyspieszyc.
Zgłoś
kulofsky 2024-12-21, 20:03
To jakaś apka do zgłaszania pierwszeństwa?
Zgłoś
szupakabras 2024-12-21, 22:53
Nie widział jej... Słońce + brudne szyby
Zgłoś