📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
Ta babka powinna go podać do sądu z bomby, sprawa powinna być wygrana bez problemu
To jest mój pierwszy post tutaj na sadisticu, choć od jakiegoś czasu przeglądam ten portal. Nie pisał bym gdyby nie to, że odwiedziłem jego profil na youtube i owy filmik:
youtube. com/watch?v=Kkduj10Hp24
... i powiem szczerze, wyku*wiło mnie z butów jak zobaczyłem komentarze. Przecież on nie rozmawia z robotem. To jest człowiek po drugiej stronie, który myśli czuje etc. Widocznie część internautów myśli, że jak czegoś nie może zobaczyć i dotknąć to tego nie ma. Tak samo myślałem o mojej ostatniej wypłacie w robocie na czarno, jakże się myliłem. Wypłata przyszła całkiem realna. Zboczyłem z tematu. Wejdzcie w linka i zlinczujcie pajaca, bo ta ekipa co mu przyklaskuje ma spier*olony system wartości.
Pozdrowienia Maciek.
youtube. com/watch?v=Kkduj10Hp24
... i powiem szczerze, wyku*wiło mnie z butów jak zobaczyłem komentarze. Przecież on nie rozmawia z robotem. To jest człowiek po drugiej stronie, który myśli czuje etc. Widocznie część internautów myśli, że jak czegoś nie może zobaczyć i dotknąć to tego nie ma. Tak samo myślałem o mojej ostatniej wypłacie w robocie na czarno, jakże się myliłem. Wypłata przyszła całkiem realna. Zboczyłem z tematu. Wejdzcie w linka i zlinczujcie pajaca, bo ta ekipa co mu przyklaskuje ma spier*olony system wartości.
Pozdrowienia Maciek.
Jakby kogoś interesowało film od @trebeter to "Zawód gangster"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie