Typowy polski budowlany cep. Tu nie ma co się śmiać. Polaczki zawsze 100 lat za murzynami...
Czyli Ty to nie Polaczek, tylko czrnuch?
Typowy polski budowlany cep. Tu nie ma co się śmiać. Polaczki zawsze 100 lat za murzynami...
Jeszcze przed chwilą cię trochę nawet lubiłem.
Teraz zaczynam się zastanawiać.

No to mam oburzonych chłopów pańszczyźnianych
Widać żeście leszcze, bo normalny facet by pomyślał "o, koleś ma tak samo jak ja" a wy się aż posmarkaliście xD
Już się wystarczająco zbłaźniłeś swoimi wpisami

Myślenie normalnego mężczyzny zostaw normalnym mężczyznom dzieciaku. Nieważne ile masz hajsu lub go nie masz. Jak nie szanujesz ciężkiej ludzkiej pracy i wypisujesz tego typu wysrywy jesteś zwykłym śmieciem pozbawionym męskości, dumy, krzty charakteru i kręgosłupa moralnego. Żyj dalej w swojej bańce.

To teraz pośmiejmy się z ciebie:
Ale ja już dawno się nie śmieję z Halmana

No to mam oburzonych chłopów pańszczyźnianych
Widać żeście leszcze, bo normalny facet by pomyślał "o, koleś ma tak samo jak ja" a wy się aż posmarkaliście xD
Teraz jestem bardziej niż pewny, że zrobiłeś literówkę w wyrazie "magazynier"

.... jestem managerem w korpo...
Po to ją stworzyłem, nie zamierzam z niej wychodzić
Synu, to lewactwo wmówiło wam ze szacunek należy się każdemu z góry, a tak nie jest i nigdy nie będzie. Na szacunek trzeba zasłużyć, także wracaj na frajernie z resztą pastuchów z wcześniejszych komentów
To teraz hipotetycznie.
Leżysz na szpitalnym łóżku w ostatnim stadium białaczki.Znalazł się jednak,Jedyny,zgodny dawca.Na innego nie masz szans.
Spotykacie się opowiadasz mu o swoim życiu,wspominasz o sadou,pod jakim nickiem pisałeś komentarze.
A tym dawcą ( przypominam jedynym) okazuje się "feku2710 ". Zwykły magazynier.Szczęśliwy mąż,ojciec,w wolne dni dorabia sobie na budowie.
Co ? Przyjmiesz szpik od takiego pospólstwa ?
Pamiętaj.Dawca decyduje,czy odda szpik,czy nie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie