📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

jak mnie tacy ludzie wkurzają... przyklej sobie ryj "cebulaku" do chodnika

Naród ludzików o lepkich łapkach i nikomu nie udało się odkleić tego telefonu? Nie do wiary!

Cytat:
Ale jakim klejem to trzeba jebnac zeby tak trzymało?
Klejem dwuskładnikowym jakiego używało sie od dawna na kopalniach węgla np, ale w sklepie budowlanym itp mówi sie na to 'kotwa chemiczna'.
Oglądałem z nadzieją w polaków że ktoś pomyśli o zdjęciu samej klapki...
A wasze hejty to raczej bym posałał w 2 stronę.
Albo jak już mówiłem zdjąłbym klapkę albo rozpuszczalnikiem, później podlazł do tych ludzi uśmiechnąłbym się powiedział dziękuje i poszedł.
Gadacie jakbyście się po dychę nie schylili a po drugie po takim incydencie w dzisiejszych czasach to że to ukryta kamera było oczywiste mam nadzieje ze telefon który typiarka zabrała był sprawny i że go opchnęła za dobrą sumkę
A apropo żartownisiów nagrywaczy polecam sobie przypomnieć filmik z niedawna z murzynem i z 25 tysiącami
A wasze hejty to raczej bym posałał w 2 stronę.
Albo jak już mówiłem zdjąłbym klapkę albo rozpuszczalnikiem, później podlazł do tych ludzi uśmiechnąłbym się powiedział dziękuje i poszedł.
Gadacie jakbyście się po dychę nie schylili a po drugie po takim incydencie w dzisiejszych czasach to że to ukryta kamera było oczywiste mam nadzieje ze telefon który typiarka zabrała był sprawny i że go opchnęła za dobrą sumkę

A apropo żartownisiów nagrywaczy polecam sobie przypomnieć filmik z niedawna z murzynem i z 25 tysiącami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie