Wyliczmy elementy :
-TVN
-trans zgw🤬cony tłuczkiem do mięsa;
-zakażony hiv;
- w ciąży;
-panu lekarzowi sie skalpel w kieszeni otwiera bo odmówiono typowi w trzech miejscach aborcji;
-i najlepsze: psychiatra wystawił zaświadczenie typowi, że ciąża zagraża życiu i zdrowiu
Dziękuję, można się rozejść. Nic głupszego dziś z TV nie zobaczycie.
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie."
~Słoń, Bajters
K🤬a czy na prawde nie mają o czym na świecie mówić tylko o aborcji w tym j🤬ym tvn? A najbardziej dop🤬la mnie to że ludzie którzy te ścieki oglądają w to k🤬a wierzą i myślą że są bardzo mądrzy
Jakie trzeba mieć nudne życie, żeby takim gównem się zajmować.
Temu pedziowi się nóż otwiera, a mi się zapalniczka zapala w kieszeni i stos marzy. Ile to k🤬a lat jeszcze te wariaty będą bezkarnie p🤬lić o swoich problemach w głowie i poniżej pasa w mediach i robić wodę z mózgu ludziom. Przecież w normalnym kraju taka stacja zostałaby w trybie natychmiastowym zamknięta a ci ludzie wysłani do prawdziwej pracy na korzyść społeczeństwa.
Gdzie jest pan Gmoch jak jest potrzebny...
Znam osobiście typa, szkoda nawet strzępić ryja na jego temat. Niby poważny człowiek ale jednak nie.
[ Dodano: 2024-11-17, 13:55 ]
Dodam jeszcze, że mojej ex kazał iść do psychiatry bo jest zdrowa a podczas zabiegu wycięli jej torbiele z jajników.
Gość wykształcenie zdobył na CH - do tvn się nadaje.
Tym tłuczkiem to po wszystkim chyba w łeb zarobiła.
Co tu się odp🤬la na tym świecie już to jest niepojęte
Ale jak, aborcję mężczyźnie mają zrobić?
Infiniti09 napisał/a:
jak nie, jak tak? pa to:
Dalej się nawet nie umywa do TVN.
Ja tak trochę kiepsko słyszę , może ktoś mi pomoże czego mu odmówiono ? eutanazji ??? Jeżeli w trzech ośrodkach odmówiono mu eutanazji to mi się też nóż w kieszeni otwiera .
Baba udająca chłopa jak chcice miała została "zaimplementowana" ptaszkami przez zboczeńców w celu nowoczesnej doktryny jaką prawi ten lewacki doktorek ???
Pytanie przez kogo? Pederaste? Nikt o normalnych zmysłach nie przystawiałby się do zboczeńca...
Niech wyjaśni to ten czerwony konował co tam tłuczek robił, mam wrażenie że ten psychiatra co tej opowieści słuchał , to zgłupiał...
sciek tvn. ale zeby psychiatra badal ginekologicznie to faktycznie skalpel sie otwiera. ciekawe co na to wszystko ojciek tłuczek do miesa
No fajnie wycięty fragment, ale dlaczego "skalpel się w kieszeni otwiera" temu lekarzowi. Dlatego, bo uważa że to jakiś cyrk że psychiatra wystawił zaświadczenie że trzeba przeprowadzić aborcję po gw🤬cie tłuczkiem do mięsa, czy dlatego że odmówiono "aborcji" tej kobiecie udającej faceta? Bo jak dla mnie to zabrzmiało to jak krytyka absurdalnego polecenia psychiatry, a nie krytyka systemu opieki zdrowotnej. Po co wrzucać takie urywki bez kontekstu.