Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Telewizyjny kombos
SuchyHarry • 2024-11-17, 11:45
Wyliczmy elementy :
-TVN
-trans zgw🤬cony tłuczkiem do mięsa;
-zakażony hiv;
- w ciąży;
-panu lekarzowi sie skalpel w kieszeni otwiera bo odmówiono typowi w trzech miejscach aborcji;
-i najlepsze: psychiatra wystawił zaświadczenie typowi, że ciąża zagraża życiu i zdrowiu

Dziękuję, można się rozejść. Nic głupszego dziś z TV nie zobaczycie.

podpis użytkownika

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Megatrans666 2024-11-17, 13:01
Ale o c🤬j tu chodzi?
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-17, 13:16 7
K🤬a czy na prawde nie mają o czym na świecie mówić tylko o aborcji w tym j🤬ym tvn? A najbardziej dop🤬la mnie to że ludzie którzy te ścieki oglądają w to k🤬a wierzą i myślą że są bardzo mądrzy
Zgłoś
kobo7 2024-11-17, 13:21 1
Jakie trzeba mieć nudne życie, żeby takim gównem się zajmować.
Zgłoś
Antekson 2024-11-17, 13:39 4
Temu pedziowi się nóż otwiera, a mi się zapalniczka zapala w kieszeni i stos marzy. Ile to k🤬a lat jeszcze te wariaty będą bezkarnie p🤬lić o swoich problemach w głowie i poniżej pasa w mediach i robić wodę z mózgu ludziom. Przecież w normalnym kraju taka stacja zostałaby w trybie natychmiastowym zamknięta a ci ludzie wysłani do prawdziwej pracy na korzyść społeczeństwa.
Zgłoś
Legion66 2024-11-17, 13:44 2
Gdzie jest pan Gmoch jak jest potrzebny...
Zgłoś
rocknrolla85 2024-11-17, 13:53 1
Znam osobiście typa, szkoda nawet strzępić ryja na jego temat. Niby poważny człowiek ale jednak nie.

[ Dodano: 2024-11-17, 13:55 ]
Dodam jeszcze, że mojej ex kazał iść do psychiatry bo jest zdrowa a podczas zabiegu wycięli jej torbiele z jajników.
Zgłoś
allah_srallah 2024-11-17, 14:07 1
Gość wykształcenie zdobył na CH - do tvn się nadaje.
Zgłoś
tomnbb 2024-11-17, 14:07 1
Tym tłuczkiem to po wszystkim chyba w łeb zarobiła.
Zgłoś
Prosty 2024-11-17, 14:09 1
Co tu się odp🤬la na tym świecie już to jest niepojęte
Zgłoś
barszczzuszkami 2024-11-17, 14:10 1
Ale jak, aborcję mężczyźnie mają zrobić?
Zgłoś
Mietek7567 2024-11-17, 14:16 1
Infiniti09 napisał/a:

jak nie, jak tak? pa to:

Dalej się nawet nie umywa do TVN.
Zgłoś
taipan3 2024-11-17, 14:22 1
Ja tak trochę kiepsko słyszę , może ktoś mi pomoże czego mu odmówiono ? eutanazji ??? Jeżeli w trzech ośrodkach odmówiono mu eutanazji to mi się też nóż w kieszeni otwiera .
Zgłoś
MarS_80 2024-11-17, 14:54 2
Baba udająca chłopa jak chcice miała została "zaimplementowana" ptaszkami przez zboczeńców w celu nowoczesnej doktryny jaką prawi ten lewacki doktorek ???
Pytanie przez kogo? Pederaste? Nikt o normalnych zmysłach nie przystawiałby się do zboczeńca...
Niech wyjaśni to ten czerwony konował co tam tłuczek robił, mam wrażenie że ten psychiatra co tej opowieści słuchał , to zgłupiał...
Zgłoś
Kydu 2024-11-17, 14:57
sciek tvn. ale zeby psychiatra badal ginekologicznie to faktycznie skalpel sie otwiera. ciekawe co na to wszystko ojciek tłuczek do miesa
Zgłoś
Insaner 2024-11-17, 15:07
No fajnie wycięty fragment, ale dlaczego "skalpel się w kieszeni otwiera" temu lekarzowi. Dlatego, bo uważa że to jakiś cyrk że psychiatra wystawił zaświadczenie że trzeba przeprowadzić aborcję po gw🤬cie tłuczkiem do mięsa, czy dlatego że odmówiono "aborcji" tej kobiecie udającej faceta? Bo jak dla mnie to zabrzmiało to jak krytyka absurdalnego polecenia psychiatry, a nie krytyka systemu opieki zdrowotnej. Po co wrzucać takie urywki bez kontekstu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie