Grubas i po części mój rodak ze śląska jadą po ciotach i innym gównie.
Prawda, trochę lewackie, ale można się pośmiać
co on ma do górali z tego co wiem to na śląsku maja problem z goralami
B................m
2014-03-25, 9:10
,,wszedł do mekka... islamski kościół to ? meczet? meczet! albo do mekki wszedł nie wiem "
Nie jestem geniuszem ani islam-terrorist ale k🤬a jak już coś bym nagrywał to bym się upewnił co mówię żeby nie zrobić z siebie pajaca... l
Co to za k🤬a dwie życiowe p🤬dy? Do gazu a nie na sadola.
Można im cisnąć od grubasów, czy od pedałów, ale trudno im racji nie przyznać.
Ale wy spinacie... Chyba trafili w wasze uczucia i upodobania seksualne, skoro zrobiła się taka gównoburza
t................i
2014-03-25, 11:10
jeśli film/dokument czy coś podobnego zaczyna się od gołej męskie dupy to musi być zj🤬e
Zesrała się dupa. Piwo dla nich za twórczość.
Haha temat o grubasach, a gruby czerwony
co jak co ale do rurek to mają rację i piwo ode mnie, bo to jest tragedia co się dzieje na ulicach. Przykre ze 3/4 tego portalu to nosiciele rurek.
podpis użytkownika
SIEMKA
B................g
2014-03-25, 12:17
Ich ryje mnie nie wk🤬iają. Za to wk🤬ia mnie ryj tego łysego grubasa z "5 pomysłów na.." no po prostu k🤬a no nie! Nie dzierżę jego ryja. Przyj🤬bym mu nawet gdyby był papieżem.
Wy serio macie jakiś ból dupy do ich twórczości? Ich programy nie jebią lewactwem, dobrze się słucha a i pośmiać się można z grubasa. Nie wiem gdzie tkwi problem>
No to chyba jestem jakiś poj🤬y bo to jeden z nielicznych kanałów, które potrafią mnie rozbawić a przy okazji powiedzą co nieco.
k................0
2014-03-25, 13:08
brudny gruby ślązak to dla mnie jak ciapaty