konto usunięte
2010-04-19, 18:32
necrovagina napisał/a:
tylko nie teksty z basza na sadolu, przecież każdy już je zna na pamięć
Akurat tak się składa, że ja nie.
Ba, więcej, prawie wcale ich nie znam. Jak ktoś napisze iż pochodzą właśnie stamtąd to dopiero się dowiaduję.
konto usunięte
2010-04-19, 18:34
Linekk napisał/a:
tylko jak ktoś napisze iż pochodzą właśnie stamtąd.
Przepraszam Cie Linekk, bo często kasuje takie posty jako posty o "niskim poziomie intelektualnym"

Wybaczysz mi?
ja mam tak samo jak Linekk, w sumie w zeszłym tygodniu chyba pierwszy raz w życiu weszłam na basha
konto usunięte
2010-04-19, 18:47
Ja tam byłem może ze 3 razy(linki stąd), nie znam tego po prostu.
<mawop> wy to jesteście dziwne. my jesteśmy nieskomplikowani: dziewczyna musi być ładna!
<efkie> super.
<efkie> i co? w pokoju ją sobie postawisz?
<mawop> w kuchni
konto usunięte
2010-04-25, 20:59
<elfik> kocham sie w poniedziałek ze swoim facetem
<elfik> skończył w środku, spojrzał mi w oczy
<elfik> uśmiecha sie i mówi: token 2668
konto usunięte
2010-04-29, 10:39
wpis z basha przy którym miałem prawdziwego rotfl'a
<DiziXagi> na jakiejs mocno zakrapianej imprezie, ktos puscil plote ze pod wanna jest skarb, no jak zawsze w takich sytuacjach, ludzie sa bardzo podatni na sugestie i poszli tam z tluczkami do miesa z mlotkami ktos znalazl łom, przesuneli wanne zaczeli naparzac w podloge, juz po dluzszej chwili ladowania w podloge przebili sie do sasiada ... ktory czekal na nich tam zwabiony dziwnymi dzwiekami ... "pracujacy" popatrzyli na niego i wyskoczyli do niego z tekstem .. "
<DiziXagi> Oddawaj skarb Ku*wo
konto usunięte
2010-05-17, 20:03
<chirurg> Kurde, ale dzień.
<faju> ? ? ?
<chirurg> W tym szpitalu to mamy taki burdel, a anestezjolog prędzej czy później pójdzie do pierdla.
<faju> Przejdź kurna do rzeczy co?
<chirurg> A no, mieliśmy operować kolesia, jak sie potem okazało studenta medycyny.
<chirurg> I anestezjolog napierdzielił i zamiast mu podać narkoze walnał miejscowe, a potem gnój jeszcze wyszedł z sali.
<chirurg> No zaczynam kroić, myśle, że delikwent smacznie śpi i w pewnym momencie prosze o zacisk i co omałobym sie nie zesrał.
<faju> Pacjent zaczął sie drzeć?
<chirurg> Nie, podał mi ten pieprzony zacisk i zachwycony gapił sie sobie w bebechy.
<chirurg> Z ogromnym optymizmem obwieścił, ze jego koledzy 'padną' jak sie dowiedza, ze mógł sobie poogladać juz na żywo operacje...
<lvl> właśnie pobieram piosenke 2Pac'a co ma 2,5GB
<Kev> co? jak sie nazywa?
<lvl> 2Pac - Discography