Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Teorie spiskowe
konto usunięte • 2013-10-28, 20:59
Wiem dokładnie co powiecie, bo zawsze ktoś jebnie takim tekstem gdy wstawi się tutaj coś, czego nie można w 100% udowodnić z powodu braku dostępu do kluczowych dowodów (które są albo utajniane albo niszczone):
Fszyscy wyznający teorie spiskowe som gupi.
Świnie też tak myślą
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Extraordinary_Gentleman 2013-10-29, 10:37 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 11:20 2
Jak mogłeś, przecież wiesz co teraz będzie. Zemsta, życie nienawiścią, założenie kolejnych 15 kont i negowanie wszystkiego. Nie wolno zabierać człowiekowi nadziei, że ma coś mądrego do przekazania. Przecież taki był fajny, prawie amerykański.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 13:29
quartz75 napisał/a:

Jak mogłeś, przecież wiesz co teraz będzie. Zemsta, życie nienawiścią, założenie kolejnych 15 kont i negowanie wszystkiego. Nie wolno zabierać człowiekowi nadziei, że ma coś mądrego do przekazania. Przecież taki był fajny, prawie amerykański.

Ale też nie ma co karmić fałszywą, żeby głupie teoryjki nie szły dalej
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 13:50 6
Przecież nie o to chodzi na sadistic. Przecież każdy normalny użytkownik widzi, że ten portal się już dawno zamienił w taki pudelek pseudo narodowców, "patryjotów" i ciemnogrodu wszelakiego. Co byle gówno podnoszą do rangi naukowej, co byle wypociny kogoś chorego psychicznie przerabiają w spiskową teorię dziejów. Że o przydupasach przydupasów nie wspomnę. Tak to się kręci. Liczyć na jakąś sensowną wymianę zdań możesz raz na miesiąc, chyba że ktoś za taką uważa rzucanie inwektywami i mimowolne udowadnianie swojego upośledzenia. Z nadzieją, że im więcej obelg, tym bardziej się jest członkiem tej społeczności. Rzekłem, się nagadałem a cymbały i tak nie zrozumiejo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 14:00
quartz75 napisał/a:

Przecież nie o to chodzi na sadistic. Przecież każdy normalny użytkownik widzi, że ten portal się już dawno zamienił w taki pudelek pseudo narodowców, "patryjotów" i ciemnogrodu wszelakiego. Co byle gówno podnoszą do rangi naukowej, co byle wypociny kogoś chorego psychicznie przerabiają w spiskową teorię dziejów. Że o przydupasach przydupasów nie wspomnę. Tak to się kręci. Liczyć na jakąś sensowną wymianę zdań możesz raz na miesiąc, chyba że ktoś za taką uważa rzucanie inwektywami i mimowolne udowadnianie swojego upośledzenia. Z nadzieją, że im więcej obelg, tym bardziej się jest członkiem tej społeczności. Rzekłem, się nagadałem a cymbały i tak nie zrozumiejo.

OK, racja. ale ambitniejszych nie zwalnia to z obowiązku równania w górę, a nie w dół. zresztą - sam świecisz przykładem... chyba?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 15:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 15:27
Zgłoś
Kliksiu 2013-10-29, 17:30
Sory Bongo ale zwierzęta myślą
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-29, 17:41 2
BongMan zatrzymał się w średniowieczu.
Zgłoś
ellsworth 2013-10-29, 19:34
No pewnie! Wszystkie dowody są niszczone i utajnione, ale oto znajduje się jeden Nostradamus, któremu to nie przeszkadza i wydobywa on prawdę na światło dzienne... Wiesz co, historyjka o smerfach jest już bardziej prawdopodobna.
Zgłoś
dth 2013-10-29, 23:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-30, 19:24
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem