👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ty mądralińska idź lepiej sprawdź czy nie ma Cie w kuchni
Jak to mówią, skoro facet twierdzi że miejsce kobiety jest w kuchni, to prawdopodobnie nie wie co z Nią zrobić w sypialni

To żeś się gościu popisał...

Fejk pies powinien się rozprysnąć a ne zrespić się przy drzwiach do windy
Jak to mówią, skoro facet twierdzi że miejsce kobiety jest w kuchni, to prawdopodobnie nie wie co z Nią zrobić w sypialni
Wie, Ciebie pewnie by zagonił do odkurzenia, wieczorem coś wartościowszego puknął na boku.
Wie, Ciebie pewnie by zagonił do odkurzenia, wieczorem coś wartościowszego puknął na boku.
Przeczytałem najwyżej oceniany komentarz, później odpaliłem filmik. Tak siedzę, oglądam i czekam, aż pies ugryzie tego gościa w jajka. W życiu by mi nie przyszło do głowy, że chodzi o inny typ jajek

tigerqaz napisał/a:
i tak nie zar🤬asz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie