Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:15
🔥 Gdzie mnie z tymi palcami?! - teraz popularne
BigLebovsky 2025-09-14, 15:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
trawa 2025-09-14, 16:43
@Bulbulator: zanim jeszcze więcej się napocisz ,to popatrz co jest napisane na samej górze,po lewej stronie.
Ludzie tutaj mają specyficzne oczekiwania co do treści i po to tutaj wchodzą.W przeciwnym razie odpalaliby sobie Tv Republika.
Można wszystko,ale jest umiar.
Zgłoś
Trolik1 2025-09-14, 18:03
BigLebovsky napisał/a:

Całkiem fajny pomysł na niedzielę. Przyślij mamę to sobie popatrzy.
Pluję ci prosto w twarz soczystym harkiem spod samego żołądka. Na nic więcej nie zasługujesz.

Mama się odpadami nie interesuje. Tylko je wyrzuca. 8)
Zgłoś
eliveruss 2025-09-14, 22:14
potem jeszcze na kotlety będzie
Zgłoś
majeńka 2025-09-15, 5:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-09-15, 6:19
Jaka gesslerowa, takie gotowanie…
Zgłoś
fan 2025-09-15, 10:37
To ci doktorzy, którzy przybywają do Europy.
Zgłoś
Pierdzioh6 2025-09-15, 11:35
Zgłoś
optymista666 2025-09-15, 11:39 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-15, 13:40
majeńka napisał/a:

Hmm, jeśli myśl o jednej ze współczytelniczek siedzącej przed kompem w samych laczkach jest dla piwniczaków wystarczającą podnietą... to co powiecie na to że jakiś czas temu udało mi się tłuszczem z patelni trafić w główny cel (a to już naprawdę fajne nie jest)? Na myśl o tej informacji już większość powinna trysnąć.
Tak, nasi rodacy to banda debili; samo głosowanie "właściwie" też nie jest dowodem inteligencji — według np. badań umiejętności zrozumienia tekstu, przeczytanie ze zrozumieniem prostej instrukcji leży w kompetencjach kilku procent. Oczekiwać że tacy ludzie będą w stanie zrozumieć program jakiejś partii i ocenić jego skutki jest szaleństwem — zwłaszcza jeśli programy te są celowo pełne dezinformacji.
Na pocieszenie: w większości krajów jest jeszcze gorzej.
O ja durna, zrozumiałam "Przez 38 lat mojego życia tutaj Niemcy nie dali rady przerobić mnie na Volksdeutscha!" jakbyś wyjechał mając 38 lat.
Czyli tak ty jak i ja też robimy błędy w rozumieniu czytanego tekstu. A to się chyba jakoś odnosi do tego co napisałam przed chwilą.

Ty pracujesz w kuchni nago? Usmażysz jakiego kotleta dla mnie w mojej kuchni. Olej, mięso i patelnie już mam!
Błędy zdarzają się każdemu, tylko nie każdy to wie i rozumie. Niektóre Twoje błędy będą błędami dla mnie. Ty nie będziesz tego tak widziała!
Tak jest również w odwrotną stronę.
W moim zdaniu zabrakło przecinka i już można je było inaczej zinterpretować.

[ Dodano 2025-09-15, 13:49 ]
smc napisał/a:

Jaka gesslerowa, takie gotowanie…

Jedyne co Gesslerowa potrafi z gotowania, to postawienie gara na zimnej kuchni. Poza tym nie umie nic.
Zgłoś
majeńka 2025-09-15, 23:08
Bulbulator napisał/a:

Ty pracujesz w kuchni nago? Usmażysz jakiego kotleta dla mnie w mojej kuchni. Olej, mięso i patelnie już mam!

Muszę cię zmartwić, robię to tylko jak jestem sama i nie chce mi się ubierać. Bo po co? Dla kogo?

Na dodatek nie ma bliskich okien naprzeciwko, i jestem kiepska w myciu szyb, tak więc sąsiad z lunetą się raczej nie napatrzy.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-15, 23:27 1
majeńka napisał/a:

Muszę cię zmartwić, robię to tylko jak jestem sama i nie chce mi się ubierać. Bo po co? Dla kogo?
Na dodatek nie ma bliskich okien naprzeciwko, i jestem kiepska w myciu szyb, tak więc sąsiad z lunetą się raczej nie napatrzy.

Nie dość, że odmawiasz udzielenia pomocy, co świadczy o niskim poziomie empatii, to jeszcze odmawiasz innym radości podziwiania
widoków w oknie, a to jest aspołeczne!

Przemyśl swoją postawę i postaraj się to skorygować!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem