Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................6 2014-01-25, 23:45
ehhhhh aż się łezka w oku kręci, jakie to piękne grupka frajerów niszczy środowisko naturalne zwierzątek... pewnie 99% w państwowych lasach a nie w swoich prywatnych...
Zgłoś
RaSzo 2014-01-26, 0:09
cracker10 napisał/a:

"0:57-1:09" nie mamy włąsnego samochodu ale będziemy krytykować innych kierowców.. Dalej się podniecajcie tą c🤬ką Edytą, przejechała pół polski alboi lepiej żeby się pośmiać z innych kierowców, hahah no ja p🤬le sama k🤬o wsiądź do auta i pokaż co potrafisz a nie p🤬lisz faramzony jakbym to ja zrobiła lepiej od niego. Idź pan w h🤬j za takie komentarze do filmiku tylko krytykować a nie porównać swoje umiejętności do innych i wtedy krytykować/pochwalić. Filmik fajny ale komentarz tej głupiej p🤬dy aż podniósł mi ciśnienie. Dalej się podniecajcie jej urodą, bo mózgu jak widać nie ma za c🤬ja.

Najpierw zobacz ich kanał na YT Wtedy powiesz - "faktycznie - jeździ lepiej niż ja polonezem"

Do tego chciałbym Cię zobaczyć na takich zmaganiach. Przy pierwszej górce miałbyś gówno od krocza po skarpetki
Zgłoś
Himiteshu 2014-01-26, 0:53 1
pani reporter edytka dostałaby anala to by nabrała od razu pokory
Zgłoś
B................o 2014-01-26, 1:45 1
Wieśniaki bujają się po lasach, c🤬j im w gnój za to... Edzia ujdzie, dobra na kija, ogólnie dno.
Zgłoś
t................a 2014-01-26, 16:46
Żadnej tu k🤬a edzi nie widziałem , nawet na szybkim podglądzie...
Zgłoś
Tal-Rash 2014-08-12, 20:35
Odświeżę ale musze tylko napisać że wszystko bla bla bla ale tą EDYTĘ to bym R🤬AŁŁŁŁŁŁ każdy otwór bym jej rozj🤬 taka jest słodka.

podpis użytkownika

Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Zgłoś