Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
Tesla Model S
konto usunięte • 2012-09-20, 18:59
fajna furka ze stajni TESLA Motors.
Full elektryk.
Jestem pod wrażeniem... shut up and take my money

deska rozdzielcza

ogółem
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 18:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gaweleek 2012-09-22, 18:29
@ dumad - nie wiem w jakich czasach ty żyjesz ale takie systemy były już dawno dostępne w autach spalinowych np urządzenia firmy dynavin czy też różnego rodzaju car PC, nie mówię już o komendach głosowych które są dostępne w 10 letnich autach. A montowanie takiego ekranu w samochodzie jest dla mnie głupotą nie wyobrażam sobie sterowania klimatyzacją podgrzewaniem szyby itp. klikając w ekran, od tego są przyciski.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 18:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Saint Spear 2012-09-22, 18:35
extrime napisał/a:

Takie samochody powinny już dawno być ogólnie dostępne i pokonywać odległości 100km za 3,30zł . Ale to nie możliwe w obecnie rozwiniętym systemie. Jesteśmy sługusami elit , i naszym zadaniem jest konsumować!!!

Hmm, wg. licznika na stronie Tesli 100km robisz za 10zl, a nie 3,30.

Pozatym kto ci broni jezdzic Melexem?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 18:42
2up Zgadzam się w 100% jeżeli chodzi o ekran, mogli również kierownice dać w dotykowym panelu... Co jak co ale niektóre rzeczy muszą zostać jako fizyczny przedmiot, wystarczy że panel dotykowy padnie i cała kontrola multimediów w aucie jest niemożliwa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-22, 19:55
Samochód musi mieć te przełączniki i pokrętła, bo inaczej to nie jest samochód tylko jeżdżący tablet.
Zgłoś
karas2002 2012-09-22, 21:39
Mi pasi, ale do tego Ferrari z V12 na weekendy!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-23, 2:52
Tesla :/? Myslalem ze autko bedzie piorunami sypac niczym zeus ;(
Zgłoś
tomekjah 2012-09-24, 11:59
piwo za Marleya w pierwszym filmiku
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-24, 14:45
nie ma to jak zajechać nim do mechanika i powiedzieć "elektryka mi padła !!!
"
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem