Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raziel91 2013-01-09, 18:59
Eee tam , co to za test jak nie ma w nim prawdziwego hitu studentów czyli pizzy TIP z Reala za 2 zł
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:11
Guseppe okropieństwo zarzygałem się po zjedzeniu dwóch kawałków.

Pizza którą zamówił to jeden wielki "zakalec"
Zgłoś
ARPU 2013-01-09, 19:23
Zgłoś
sherman 2013-01-09, 19:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:32
Akcent ma jak Makłowicz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:44
Za to gówno ristorante na gumowym cieście robione na jakiś włoski przysmak powinni wieszać.
Zgłoś
smiechlem 2013-01-09, 20:35
Tak przy okazji, gosciu jest u swojego brata, dlatego ma tego kilofa w kuchni
Zgłoś
kapi500 2013-01-09, 20:53
Zgłoś
bogujawleński 2013-01-09, 20:59 1
obejrzałem - zrobiłem tą z kauflanda i gdyby nie mój piekarnik z funkcją jonizacji sera i dyfuzji ciasta to - GENERALNIE BYŁA ZP🤬DZIAŁA
Zgłoś
androgenius 2013-01-09, 21:25
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 21:42
AngryCow napisał/a:

Za to gówno ristorante na gumowym cieście robione na jakiś włoski przysmak powinni wieszać.

bo pizze robi się w piekarniku a nie w mikrofalówce.
Zgłoś
MudPie 2013-01-09, 21:46
Mówi aby nie kupować mrożonych. tylko niech zobaczy sobie na cenę zamawianej poniżej 30zł nie kupi, a pizze mrożoną około 6zł.
Ja kupuję lidlowską co jego teście 3 miejsce zajęła i faktycznie jest smaczna, z tym że trzeba minimun 2 kupić aby się najeść, [s]będe musiał tą z Kauflanda spróbować[/s] Jednak nie spróbuje bo u mnie w mieście nie ma kauflanda
Zgłoś
dedrex 2013-01-09, 22:05
Lubie tego gościa za przepis na moje ulubione ciastka ! : )
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 22:14 1
kurde głodny się zrobiłem....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem