📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

@szefooo
To sobie pogadaliśmy, masz coś do powiedzenia i myślę że dobrze by się z Tobą gadało. Nie chce mi się tutaj dalej spierać czy licytować, powiem krótko, każdy ma swoje racje podpisane pod swój światopogląd, który elementami komuś pasuje a czasami nie. Także Ty masz swoje racje, ja swoje i jest ok. Napisz czym jeździsz i gdzie to może rozpoznam
To sobie pogadaliśmy, masz coś do powiedzenia i myślę że dobrze by się z Tobą gadało. Nie chce mi się tutaj dalej spierać czy licytować, powiem krótko, każdy ma swoje racje podpisane pod swój światopogląd, który elementami komuś pasuje a czasami nie. Także Ty masz swoje racje, ja swoje i jest ok. Napisz czym jeździsz i gdzie to może rozpoznam

SiaraSiarzewski napisał/a:
@szefooo
To sobie pogadaliśmy, masz coś do powiedzenia i myślę że dobrze by się z Tobą gadało.
Powiem ci szczerze że mimo różnic w zdaniu na niektóre tematy byłeś najbardziej wytrwałym, aktywnym rozmówcą z jakim było mi tu pisać.
Nie chce mi się tutaj dalej spierać czy licytować, powiem krótko, każdy ma swoje racje podpisane pod swój światopogląd, który elementami komuś pasuje a czasami nie. Także Ty masz swoje racje, ja swoje i jest ok.
Zgadzam się w 100%
Napisz czym jeździsz i gdzie to może rozpoznam![]()
Czarne s60
Motocykla już nie mam.
Kumpel zginął na niewielkim łuku i narazie mi sie odechciało.
Ma motorze trzeba mieć szczęście i rozwagę, jak jednego zabraknie to giniesz. Piękne ale jak niebezpieczne jest życie motocyklisty.
Jak zauważę czarne s60 to zajadę
Biało-niebieska DR 650
Jak zauważę czarne s60 to zajadę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie