Test piw z Biedronki przeprowadzony przez profesjonalnego sędziego piwnego- Tomasza Kopyrę.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
c................1
2014-05-01, 11:16
to niby profesjonalny sędzia piwny? jak można, degustując kilka piw jedno po drugim, nie zneutralizować smaku poprzedniego piwa chlebem lub wodą?
Spróbujcie Argusa z Lidla. Bardzo fajne i przyjemne piwko na gorący dzionek.
z Lidla to najlepszy jest niemiecki pils Perlenbacher! jest po prostu genialny a do tego tani
c................d
2014-05-02, 12:16
dlaczego ocenia pianę ? ja jak pije to zależy mi ,żeby się nie pieniło w butelce. i co do oceny ma k🤬a kolor? mogą być nawet barwione. oceną powinien być smak i ewentualnie ten zapach na wyczucie składników.
Leżajsk jeszcze kilka lat temu był dobry...Korporacja sp🤬oli wszystko.
D................4
2014-05-02, 18:10
Pije teraz VIPa zajebisty smak plus procenty zawarte w tym piwie.Według mnie najlepsze biedronkowe piwo
c................r
2014-05-03, 13:51
@wszyscy UP
"fachowcy"
piwa z biedronki to szajz, ale i tak najgorsze są wypusty dla biedronki popularnych marek typu żywiec czy tyskie. smakują jakby ktoś tam naszczał żeby zrobić goryczkę...
s................r
2014-05-04, 13:25
mój ojciec, fachowiec (czyt. alkocholik) - zawsze pijał VIPa, przypadek?
T................h
2014-05-04, 13:40
clean_east_wood napisał/a:
dlaczego ocenia pianę ? ja jak pije to zależy mi ,żeby się nie pieniło w butelce. i co do oceny ma k🤬a kolor? mogą być nawet barwione. oceną powinien być smak i ewentualnie ten zapach na wyczucie składników.
Bo różne rodzaje piwa mają różne piany. W niektórych ma być gęsta i długo utrzymująca, a w innych ma jej nie być. Różna jest też ich barwa. Jeżeli na piwie masz napisane "pilzner" a piana jest powiedzmy żółtawa to znaczy już że ktoś leci w c🤬ja. Nadążasz?