Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Edys45 2025-04-09, 20:26
A już myślałem że cycuszek się wyłoni A tu chui czyli nic.
Zgłoś
JoSeed 2025-04-09, 20:45 3
Edys45 napisał/a:

A już myślałem że cycuszek się wyłoni A tu chui czyli nic.

Chui też się nie wyłonił...
Zgłoś
Jersey 2025-04-10, 0:08
Pan policjant kręci bajerke by w sądzie ładnie przedstawić sędziemu ją 😁
Zgłoś
Sayoko 2025-04-10, 3:23
Całkowicie trzeźwa...gotową do wykorzystania 🤣🤣
Zgłoś
Cienczleka 2025-04-10, 12:56 1
pazuzu napisał/a:

Amerykańscy policjanci to jednak mają fajnie albo poflirtują sobie z ładną dupą albo postrzelają sobie do czarnych, każdy dzień to coś miłego 🙂

Kobiety i mężczyzn tak samo powinna obowiązywać etyka kolektywnego poczucia obowiązku wobec narodu. Sytuacja z żoną:
Oboje mamy nie seksić przez 3 miesiące, bo trzeba wykonać badania, lekarz kazał. I się przytulamy, ale to tylko flirt i flirt przeszedł do macanek, ale to tylko macanki, oboje się podnieciliśmy, ale to tylko tak się miziamy po genitaliach nawzajem, no dobra, to łapiesz mnie za fiuta mówię i liczysz tyle trzepnięć ile mam lat i ile ty masz i ja to samo z Tobą. Ani się obejrzeliśmy i już byłem w niej i od nowa, lekarz cały czerwony jak się dowiedział, bo znowu od nowa trzeba liczyć, żeby badania zrobić.

Nie tylko kazirodztwo osłabia geny. Hipergamia praktykowana tak przez kobiety jak i mężczyzn jest ryzykowna, ponieważ jest wysokie prawdopodobieństwo, że zachoruje się na chorobę weneryczną, nie wszystkie choroby weneryczne przynoszą tak duże cierpienie, aby chcieć coś z tym robić, zwłaszcza że opieka medyczna kosztuje. Jednak wpływają na jakość plemników, wpływają na jakość jajeczek u kobiet naruszając strukturę molekularną tkanek organów rodnych poprzez wydzielanie przez bakterie/grzyby i wirusy enzymów rozpuszczających te tkanki w skali mikro, jednak systematycznie i wreszcie wpływają na transkrypcje i transliteracje kwasu deoksyrybonukleinowego podczas kopiowania genotypu i dalej na biogenezę płodu a co za tym idzie nawet najsilniejsze geny mogą ulec degeneracji. I do czego zmierzam. Flirtując z obcą osobą w której nie widzimy przyszłej partnerki/partnera, możemy doprowadzić do przygodnego seksu, który jest szkodliwy dla całego Narodu tudzież i dla przyszłości Narodu tudzież Rasy. Dlatego należy zachowywać wstrzemięźliwość i profesjonalizm w pracy a nie flirtować sobie z byle kim jakby się c🤬ja/cipsko na śmietniku znalazło. Ponieważ jak wspomniałem, nawet silne geny się wówczas osłabiają. To samo tyczy się picia wódki czy regularnego picia alkoholu jakiegokolwiek, ćpania, jarania albo siedzenia na dupie i żarcia fastfoodów.

Nudny jestem? A ile razy ocalił was nudziarz w szpitalu po tym jak spieprzył coś zabawowy koleś? Odpowiedzcie sobie. Nie musicie się ze mną zgadzać, życie zweryfikuje a wypowiedź pozostawiam do przemyślenia a nie do debaty i kręcenia sobie nawzajem korbą we łbie. Bo kto ma czas na internetowe kłótnie?

Miłego dnia wszystkim.
Zgłoś
Wombat212 2025-04-10, 13:09
Qdłaty napisał/a:

Ciekawe dokąd pojechali

Twoja stara zrobić
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-04-12, 2:47
Qdłaty napisał/a:

Ciekawe dokąd pojechali

Na dupczenie albo r🤬anie.

Tymczasem w Polsce:
"Radiowóz policjantów z Pruszkowa rozbił się na drzewie w Dawidach Bankowych (Mazowieckie). Funkcjonariuszom nic się nie stało, ale okazało się, że w aucie podróżowały z nimi dwie nastolatki."
Zgłoś