👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po mordzie widac ze u niej cos nie tak jest z genami. Jak nasza wielokrotna mistrzyni pani (pan) ? Stanislawa Walasiewicz

Na filmie wygrywa walki, bo ma przewagę warunków fizycznych. Niech wyskoczy do przeciwnika zbliżonego chociażby wymiarami, albo dobrego technicznie to obije to jak worek treningowy.
Obrzydliwe to jest.
To juz wole rozjeżdżanych ciapków na kiblach przez ciężarówki.
Błeee
To juz wole rozjeżdżanych ciapków na kiblach przez ciężarówki.
Błeee

zwierzak30 napisał/a:
To są tak zwane freak fight. Taki Bob Sapp,Najman.
Od Boba się odnajmanuj i z klaunami go nie wsadzaj do szuflady, bo wystarczająco długo zamiatał mocnymi nazwiskami po ringu, żeby teraz bez skazy dla honoru odrywać z tego kupony dając się oklepywać laamusom za dobrą kasę. Zawodnicy trzęśli portkami wchodząc z nim do ringu. Jak z Najmanem wchodzą, to też się trzęsą, ale ze śmiechu. Chyba że kojarzysz go tylko z etapu, kiedy do ringu wchodził z pudzianami po łatwy pieniądz i przewracał się po jednym ciosie, żeby wyjść bez uszczerbku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie