Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ramiltor 2012-04-05, 4:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2012-04-07, 0:29
koksuje się kuhwa

Zgłoś
kisielek 2012-04-07, 0:39
Jakie jest jego aktualne i aktywne konto ?
Już chyba z 5 mam w subie i cały czas się zmienia
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-07, 1:02
@up
Ostatnio aktywne było testovironrevenge, ale zbanowali. Poza nim jest jeszcze metalklo.
Zgłoś
El Dao 2012-04-07, 2:52
Ojjj... "I już wiadomo jak Testoviron zrobił w 1,5 roku mięśnie"

Clenbuterol nie jest do budowania mięśni ty ciemna maso, w ciągu 1.5 roku można zbudować lepszą masę mięśniową na samej diecie, oczywiście później trzeba zrobić cykl redukcyjny żeby zgubić zbędny fat, clenbuterol zwiększa jedynie temperature ciała przez co wspomaga spalanie tłuszczu i jest o wiele słabszy od efedryny która znajduje się w produktach aptecznych typu tussipect w tabletkach, proste tabletki na kaszel które można kupić w każdej aptece jeżeli się zagada.

Takim znawcom jak założyciel tematu dziękujemy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 17:21 11
Jestem dumny ze swojego pochodzenia, ale gość mimo, że jest trollem ma niesamowicie dużo racji o naszym społeczeństwie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 17:26 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 17:28 3
Z tym spojrzeniem to prawda ;P
Zgłoś
misio1631 2012-06-27, 17:33
napisał bym to magiczne słowo na 4 litery ale nie chce mi się szukać linka
Zgłoś
Kuncek 2012-06-27, 17:51
tylko pedały piją kawe z mlekiem ;x
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 18:13
Następny idiota na emigracji
Zgłoś
Anders Breivik 2012-06-27, 18:17
Zgłoś
malpigaj80 2012-06-27, 18:41
mamo zasłałem uszko dziękuje płosze
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-27, 19:58
Mam wrażenie ,że on tam musi dupą zarabiać inaczej by tak nie psioczył
Zgłoś
muszek25 2012-06-27, 20:55
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem