👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radeg napisał/a:
Na innym filmiku wciągał fetę, więc pewnie na tym się tak dorobił, teraz szpanuje, że kasę ma...
hah, czyli zgadłam, po obejrzeniu pierwszego filmiku

Ciekawe u kogo pracuje jako sprzątacz i kto mu zaufał na tyle, że zostawił go samego w domu?

Virulent napisał/a:
Ciekawe u kogo w domu ten facet jest sprzątaczem
Ramsey007 napisał/a:
Ciekawe u kogo pracuje jako sprzątacz i kto mu zaufał na tyle, że zostawił go samego w domu?
![]()
ktoś czyta pozostałe komentarze zanim coś napisze?

Ten gość wyraźnie ma jakieś kompleksy, za grosz kultury, no i inteligencją też niezbyt grzeszy. Podsumowując, jest wyjątkowo prymitywny i albo wygrał na loterii, albo jak już ktoś napisał, faktycznie u kogoś sprząta

hahahaha smutne ma zycie skoro musi sie dowartosciowywac takimi filmikami pewnie nie ma sie komu pochwalic

Faza miał nie powiem .. Ale takie bogactwo to on sobie może pokazywać tym bardziej że po polszczznie widze ze za mądry nie jest.
"nie ma litości ,,dla biedaków" xD powala
"nie ma litości ,,dla biedaków" xD powala

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie