👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mało wiecie, chłop ma swój kanał na youtube i ładną ma polewę z tych co myślą, że on to robi na serio ;]
znów ten emigrant
chwile był śmieszny,ale jak ludzie wkurzyli się na tyle i już nie był anonimowy skończył trollować.

Drodzy sadole mam zaszczyt poinformować was, że król powrócił. W nieco spokojniejszej formie ale jednak
Nie dość że poprawił mi humor do końca życia to jeszcze zostawił swój numer telefonu 519722318.
Odsyłam was do jego kanału na youtube Klejnot Nilu

Nie dość że poprawił mi humor do końca życia to jeszcze zostawił swój numer telefonu 519722318.
Odsyłam was do jego kanału na youtube Klejnot Nilu

Testo śpiewa z głowy, piękny refren.
Ciekawe, czy piosenka, gdzie /matka boska/ zostałoby zamienione na /koza/ a "jezus" na "mahomet" dałaby radę wejść na główną. Raczej ja dostałbym bana

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie