👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

elokwencja równa klocowi drewna. hmm ciekawy przypadek kuhwa
-siostro! siostro! prozak dla pana
kuhwa bardzo interesuje mnie co spowodował że jest tak mocno jebnięty?
podejrzewam ze jak był mały to stary przyspawał mu zabawki do podłogi i kazał podnieść
-siostro! siostro! prozak dla pana
kuhwa bardzo interesuje mnie co spowodował że jest tak mocno jebnięty?
podejrzewam ze jak był mały to stary przyspawał mu zabawki do podłogi i kazał podnieść

musi mieć dobrego dilera. ale STAĆ GO na najlepszy towar przecież.

O Kur*a, jaki poeta, jakie przenośnie, jakie porównania...
Kto go spłodził i dlaczego nie ma eutanazji.
Kto go spłodził i dlaczego nie ma eutanazji.
Nasz serdeczny przyjaciel zza oceanu zmuszony do wyrzucenia warzywa.

Jak ja nie lubię tego kolesia Boże spraw żebym kiedyś na mieście usłyszał ten tępy głos...

Boże spraw by on nigdy w piżdzie miłości nie zaznał i starej cygance majty wąchał!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie