📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Zastanawia mnie spadek obrotow calkiem do zera, a pod koniec zapalenie sie kontrolki byc moze ladowania.
Troche jakby ewidentnie silnik stanal....
Troche jakby ewidentnie silnik stanal....
@Up jasne że mu silnik zdechł i dlatego go zaczęło bujać i na pewno wejście w strefę czerwoną się do tego przyczyniło..
motor i głos = pedał. Ale to już wiem od zawsze, że tylko pedzie jeżdżą motorkami.
@el_kadafi- czyli podobnie jak przy zrzutce z wysokich obrotów na bieg niżej, koło zblokowane i aby modlić się o brak przeszkód przed sobą.
Jestem ekspertem: krety wsiadł i pałował do odcięcia na zimnym, co doprowadziło do zapieczenia się tłoka (tłoków) w cylindrze (cylindrach).
o w morde! ile mechaników tu siedzi!
czerwone pole oznacza obroty przy ktorych silnik moze pracowac okreslony czas (czytaj na chwile jak np wyprzedzasz, a nie pałowanie na odcięciu). odciecie jest po to zeby mechanicznie nie rozerwało korbowodów (tudziez innych elementów mechanicznych silnika na które działa siła bezwładności).
czerwone pole oznacza obroty przy ktorych silnik moze pracowac okreslony czas (czytaj na chwile jak np wyprzedzasz, a nie pałowanie na odcięciu). odciecie jest po to zeby mechanicznie nie rozerwało korbowodów (tudziez innych elementów mechanicznych silnika na które działa siła bezwładności).
Nie wiadomo też jak długo grzał przed nagraniem, mogło to nie być 10 sekund.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie