mi sie wydaje, czy on z ryja podobny do kononowicza?
dostał w czache k🤬a najss
Wygląda jak seryjny zabójca Leszek Pękalski vel Wampir z Bytowa...
Konto usunięte
2013-02-25, 22:14
Czy mi się wydaje czy on "gra" na youtube w tego CS'a ?
Mew1
2013-02-25, 22:16
Najsmutniejsze jest to, że gdzieś tam naprawdę istnieje taki koleś, który próbuje podkręcić DVD do Blu-Raya... (ale typ zabawny

)
"Co to k🤬a gram na pianinie ?"
Konto usunięte
2013-02-25, 22:20
ja musze korki wymienić bo to do prądu.. hahahahaha jebłem
hace
2013-02-25, 22:21
skinskin napisał/a:
Jego kunszt aktorski (serio serio) mozna zobaczyc w serialu Pitbull,gdzie gral syna, ktory ze swoim bratem zabil matke. scena z Grabowskim w czasie przesluchania- mistrzowska.
faktycznie zagrał genialnie (jak zresztą cała obsad tego serialu) ale przesłuchiwał go chyba Królikowski a nie Grabowski .
skinskin napisał/a:
Jego kunszt aktorski (serio serio) mozna zobaczyc w serialu Pitbull,gdzie gral syna, ktory ze swoim bratem zabil matke. scena z Grabowskim w czasie przesluchania- mistrzowska.
dopiero jak na niego popatrzyłem i oczami wyobraźni "zdjąłem" mu włosy to... k🤬a faktycznie to ON!
Patrzcie k🤬a:
...a przesłuchiwał Paweł Królikowski
Konto usunięte
2013-02-25, 22:22
dzisiąj miałem cały dzień z🤬b.... humor, ale dzięki temu filmikowie zasne z uśmiechem na twazy
Konto usunięte
2013-02-25, 22:31
tak, w Pitbullu to jest naprawde on. strasznie lubie ten serial, czytalam jakies komentarze i przez przypadek na yt zobaczylam, ze ktos zauwazyl, ze Kamil to jest ten psychol. do tej pory zastanawiam sie jak on dostal ta role- robi swietny trolling w filmiku ok, ale zeby role w PITBULL'u? pelen szacun:)
Jadę Was k🤬y na haksach !!!
Konto usunięte
2013-02-25, 22:34
Ten gościu to Filip Woźniak
Konto usunięte
2013-02-25, 22:51
ale monitor to ma po c🤬ju fest