Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sofuckingcool 2012-12-22, 11:01
Zna ktoś z was tytuł piosenki która leci na końcu?
Zgłoś
Keeze 2012-12-22, 11:12 1
Za piłkę nożną.. zawsze piwko.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 12:04
Ale powiem krótko i na temat! Komentator z Canal + wymiata jest Świetny!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 12:12
k🤬a mamy Piątek i Sobote? Gdzie reszta tygodnia?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 14:00
K🤬a normalnie nie ma się do czego dop🤬lić, zajebiste bramki, szczególnie te indywidualne
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 14:08 2
Yoshi88-88 ...jak chodzisz na Legie to tak jest.
Zgłoś
hejcior 2012-12-22, 15:48 2
Wielki football w polsce? O czym wy tu k🤬a piszecie. Stado nieudolnych pseudo-piłkarzy biega za piłką, dostają za to ogromne pieniądze a wy siedzicie i się tym ekscytujecie? To jest dopiero żenada. Wyeliminować ten "sport" z naszego super kraju i będzie problem z głowy. Nie będzie awantur na tle klubowym (z🤬by co się lubią nap🤬lać będą musiały czymś innym się zasłaniać niż klubowymi barwami), stadiony (bo kilka ładnych obiektów jest) zostaną może wykorzystane do czegoś konstruktywnego.

Cytat:

Polecam dalej "kibicować" europejskim gigantom i nawet raz nie być na meczu.

Jeśli ktoś ma zdrowe podejście do sportu jakim jest piłka nożna to mecz ogląda dla piękna tej gry, techniki i opanowania piłki na wysokim poziomie a nie dla "zasady" bo "mój klub gra i c🤬j, że grają jak patałachy, ja i tak pójdę i będę klaskał brawo każdemu z🤬bowi za kolejne obsrane zagranie"

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
Staszek83 2012-12-22, 15:54
Qurwa to ma być Sadistic? Jeszcze Teletubisiów tu brakuje!
Sadistic to: chlanie, ćpanie, rzyganie, mordowanie, kończyń obrywanie, r🤬anie, panny z k🤬sami (te lubie najbardziej) itp, a nie jakieś pedalskie piłki kopanie! Całe to kółko wzajemnej adorcji niech stąd wyp🤬ala gdzie indziej jarać się tą kopaniną 5-tej ligi podwórkowej np. na Kwejka. Tam możecie się spuszczć nad tym filmikiem i płakać dalej że PZPN jest taki a nie inny...
Każdy kto postwił piwo na ten filmik to p🤬da
Zgłoś
wasssuuup 2012-12-22, 15:56
No tak...bo lepiej kibicować aktorzynom zza granicy niż polakom...gratuluję wyboru Typowa mentalność w tym kraju: "To co nasze to gówno, to co zagraniczne jest zajebiste." Ja nie będę kibicował klubom z setkami milionów na koncie, bo pieniędzmi stworzyć drużynę to żaden wyczyn. Wolę zasadę "mój klub gra i c🤬j"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 16:10
Profesor Traore
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 16:18
Sieje_Rozp🤬ol to łądny debil
Że niby nasi kopacze mało zarabiają i nie ma kasy na piłkę? Pochodz po klubach innych sportow w ktorych mamy miedzynarodowe sukcesy to zobaczysz co to znaczy brak kasy
Zgłoś
hejcior 2012-12-22, 18:17
wasssuuup napisał/a:

No tak...bo lepiej kibicować aktorzynom zza granicy niż polakom...gratuluję wyboru Typowa mentalność w tym kraju: "To co nasze to gówno, to co zagraniczne jest zajebiste." Ja nie będę kibicował klubom z setkami milionów na koncie, bo pieniędzmi stworzyć drużynę to żaden wyczyn. Wolę zasadę "mój klub gra i c🤬j"

Co ty bredzisz. Aktorzyny są takie same tu i za granicą, różni ich poziom PODSTAWOWYCH umiejętności (o żadnych innych nawet nie wspominam) takie jak celne podanie czy przyjęcie zwykłego podania bez odskoczenia piłki. Nie wspomiam tu o wynagrodzeniach, bo uważam, że zarobki - nawet dla tych najlepszych na świecie, których to tak nienawidzisz - są mocno przesadzone, ale oni są wynagradzani za ciężką pracę na każdym treningu, a w twojej ukochanej polskiej pseudo-zawodowej lidze, piłkarzyny biorą bardzo dużo pieniędzy za tą parodię co odstawiają później na boisku zamiast trenować jak na "zawodowców" przystało.

To pokazuje jak zacofanym krajem jesteśmy i jak "światowe" standardy się u nas sprawdzają. I później mamy bandy nieudaczników, którzy zamiast opanować podstawy piłki nożnej na ciężkich treningach są wynagradzani za samo podpisanie kontraktu.

Ale pewnie - idź na mecz swojego klubu, dopinguj, może będzie Ci przyjemniej w czasie gdy Ci, których dopingujesz, jawnie sobie z ciebie jaja robią tym co sobą prezentują. A ty im za to pośrednio płacisz kupując bilet na "mecz".

To ja już wolę w TV oglądnąć te "aktorzyny zza granicy z klubów z milionami na koncie" i podziwiać prawdziwą piłkę na najwyższym poziomie, niż iść na mecz "polskich patałachów" co to kopnąć umie tylko jak się mu poszczęści i się wk🤬iać.

I nie chodzi tutaj o rozróżnianie, że "co polskie to gorsze i o kant dupy rozbić" tylko o stwierdzenie faktu, jakim jest marność polskiej piłki, czemu nie możesz zaprzeczyć.

podpis użytkownika

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
MareKSG 2012-12-22, 18:27 1
Dziwie się, że jest tu tylko jedna bramka Górnika, który według ekspertów, razem z Legią pokazywał najlepszą piłkę w tej rundzie. Ale dodam 3 ciekawsze bramki tutaj

Nakoulma

Milik vs. Jaga

Milik (2:06) vs. Podbeskidzie

Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-22, 20:26
@MareKSG
dokładnie górnik pany.
Zgłoś
kajzerPL 2012-12-22, 20:34
MareKSG napisał/a:

Dziwie się, że jest tu tylko jedna bramka Górnika, który według ekspertów, razem z Legią pokazywał najlepszą piłkę w tej rundzie. Ale dodam 3 ciekawsze bramki tutaj

Nakoulma

Milik vs. Jaga

Milik (2:06) vs. Podbeskidzie

Mogłem wstawić i te gole, ale na tej zasadzie ten filmik powinien mieć nie 11 tylko 30 minut

@Do wszystkich hejterów

Jak sie nie podoba to idźcie pospuszczać sie nad siatkówką czy co Wy tam oglądacie. Nie lubie czegoś to przewijam dalej a nie pisze wywody jaki to świat nie jest okrutny bo ktoś ma inne zainteresowania ode mnie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie