Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
The Crew
konto usunięte • 2013-08-23, 15:09
Trailer nowego rywala gry Need For Speed World w zajebistej oprawie graficznej

Jest na co czekać
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
davinci666 2013-08-23, 23:01
Pegi 12 czyli nie ma cycków czyli nie ma na co czekać .
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-23, 23:03
Render fajny ale czy gra będzie spoko? Zobaczymy, samego NFS World pograłem 40 min i mi się znudził. Najlepsze NFS to Hot Pursuit (stary) i High Stakes/Road Challenge. HS był szczególny super klimat, muza, realistyczne auta to był wypas. Potem to tylko wiejski tuning i murzyńskie style. NFS Shift mi się podobał, brakowało mu do GT ale na PC mało lepszych.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 0:08
I tak mi nie pójdzie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 0:50
Wydaje mi się, że oni tymi czapkami odbierają zaszyfrowane rozkazy - dlatego są takie duże.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 4:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-24, 13:10 2
I tak najlepsza scigałka w jaką grałem to NFS Porsche 2000, potem to już równia pochyła.
Zgłoś
contowsky 2013-08-25, 22:36
co jak co ale trailer świetny
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-31, 17:11
Wielkość świata powala. Mozliwosc modyfikacji samochodow tez zajebista. Ja juz zbieram kase. Tylko sie zastanawiam, jakie auta beda do wyboru. Znalazalem takie cos, ale to raczej nie jest pelna lista the-crew.pl/Temat-Lista-aut-dost%C4%99pnych-w-The-Crew
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem