👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie lubię takich rowerków treningowych. Zwiększenie biegu powoduje uczucie hamowanie koła i jest to dla mnie denerwujące.
Fajna sprawa na zimowe wieczory, oczywiście nie zastąpi prawdziwego ale jak ktoś nie ma czasu to spoko opcja
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Ciekawe, czy obciążenie jest sterowane przez program i faktycznie jedzie się ciężej pod górkę, a lżej w dół. Jeśli hamulce też uwzględniają pęd roweru, to na zimowe wieczory fajna zabawka - ew. do siłowni. W lato tak czy inaczej lepiej wziąć swój rower i jechać przed siebie zapominając o wszystkim

spooner napisał/a:
Podpowiem Ci, grając w gry nie schudniesz
![]()
Gówno prawda. W rok straciłem 10 kg grając w gry. A w trakcie grania jeździłem właśnie na stacjonarnym rowerze. Szach mat.

Przecież to nie chodzi o to żeby zastąpić tym rowerem prawdziwy, ale o to żeby trenować, budować formę np. zimą. To taki rower stacjonarny w ciekawszej wersji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie