@BrainSeeker
Wybacz, ale muszę stwierdzić, że po części nie masz racji. Gry MMO mogą mieć naprawdę dobrą grafikę (choćby Tera Online - wystarczy silnik UT3 i grafika (jak na MMO) robi wrażenie, przy stosunkowo niedużych wymaganiach). Fakt, może to nie jest ta jakość jaką można ujrzeć w np: Crysis czy FarCry na ultra ale poprzeczka zawieszona jest wysoko. Nie wiem jak ma się sprawa w nowszych i i innych nadchodzących MMO, więc się nie wypowiadam.
A teraz komentarz:
Nie mogę się doczekać premiery, a potem przejścia na f2p+konta premium+cash shop (tak samo jak było z Terą). Choć może być też tak jak teraz w WoWie: do bodajże 25lvl jest za free gra a powyżej abonament trzeba płacić. Jeśli tak będzie to wyczuwam szybki upadek. Za mało fanów serii...
BTW: jakby ktoś miał namiary na jakieś fajne MMO F4P z otwartym światem i systemem walki non-target to poproszę o tytuły na PWW Wildstara i Blade and Soul miałem okazję pograć i czekam tylko na premierki
![]()
Ależ ja gram w Terę, grafika jest dobra i w ogóle ale no właśnie jest ten niesmak z FPS podczas pvp (mimo, że na full detalach śmigam normalnie to pvp muszę ustawić na najniższe)
Jakieś doświadczenia z Areną lub Daggerfallem?
Pytanie nie do mnie, ale i tak odpowiem - gdyby Daggerfall nie był Buggerfallem, grałbym w niego do dziś. Setki tysięcy NPC i ogromna (ktoś ma kilkanaście dni wolnego, by przejść cały świat z jednego końca na drugi?) piaskownica do zabawy.
Ale uniwersum The Elder Scrolls lubię raczej za historię, mitologię, godziny spędzone na czytaniu ksiąg w grze i tak dalej; trochę kojarzy mi się z cyklem "Mroczna Wieża" Kinga. Chętnie przeczytałbym jakąś powieść opartą na tym świecie, ma potencjał o wiele większy niż Śródziemie.
Czailem sie na ta gre, ale po tych informacjach to mam ja juz gleboko gdzies...
Ultimo Online, prosze wroc i naucz te cioty jak powinna wygladac porzadna gra mmo.
Odcedzi to nieco ch*jowe community któremu mama nie da 50pln miesięcznie na grę, więc pójdzie wylewać swoją frustracje na LOLu czy gdzieś.
W EVE to się dobrze sprawdza - niestety TES w obecnej wizji nie jest dobrym materiałem na taką grę. Przyznam szczerze, że płaciłbym prędzej abonament za Morrka Online niż za to.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie